Aysun Kaptan: Korsanların Sabrı Taşıyor Korkuyoruz - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aysun Kaptan: Korsanların Sabrı Taşıyor Korkuyoruz

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aysun Kaptan: Korsanların Sabrı Taşıyor Korkuyoruz

Aden Körfezi'nde 78 Gün Önce Korsanlar Tarafından Kaçırılan Horizon -1 İsimli Kuru Yük Gemisinin Dördüncü Kaptanı Aysun Akbay'ın Ailesinin Tedirgin Bekleyişi Sürüyor.

Aden Körfezi’nde 78 gün önce korsanlar tarafından kaçırılan Horizon-1 isimli kuru yük gemisinin dördüncü kaptanı Aysun Akbay’ın ailesinin tedirgin bekleyişi sürüyor.

Baba Özgür Akbay, korsanların gemideki personele 15-20 günde bir aileleriyle telefonla görüşme izni verdiğini belirterek şunları söyledi:

“Kızımla en son bayramda görüştük. Sesi ilk zamanlardaki gibi değildi. Morallerinin bozuk olduğunu söyledi. Korsanların 2 milyon dolar istediğini ancak şirketin 1.5 milyon dolar verdiğini, bu nedenle anlaşamadıklarını söyledi. ‘Korsanların sabrı taşıyor. Şimdiye kadar zarar vermediler ama bundan sonra da vermeyeceklerinin garantisi yok. Korkuyoruz’ dedi.”

Kaynak: DHA