Beatriz Kasırgası Meksika'yı vurdu: 1 ölü - Son Dakika
Dünya

Beatriz Kasırgası Meksika'yı vurdu: 1 ölü

Meksika'nın batısını vuran Beatriz Kasırgası şiddetli yağış ve sele neden olurken, 1 kişi hayatını kaybetti. Mazatlan şehrinde kasırga nedeniyle şiddetli yağış yaşandı ve cadde ve sokaklar göle döndü. Sahilde sörf yapan bir kişi boğuldu. Sel nedeniyle birçok araç mahsur kaldı ve 30 vatandaş kurtarıldı. Queretaro ve Hidalgo şehirlerinde de sel ve hasar meydana geldi. Beatriz Kasırgası'nın etkisi önümüzdeki saatlerde kaybolacak.

03.07.2023 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beatriz Kasırgası Meksika'yı vurdu: 1 ölü

MEXİCO CİTY - Meksika'nın batısını vuran Beatriz Kasırgası şiddetli yağış ve sele neden olurken, 1 kişi hayatını kaybetti.

Büyük Okyanus kıyılarında oluşan Beatriz Kasırgası, Meksika'nın batısını vurdu. Kasırgadan en çok etkilenen Mazatlan şehrinde kasırga nedeniyle şiddetli yağış yaşandı. Cadde ve sokakların göle döndüğü kentte, ulaşım felç olurken, sahilde sörf yapan 1 kişinin boğulduğu bildirildi. Görgü tanıkları, yaklaşık 25 yaşlarındaki bir adamın fırtına sırasında sahilde sörf yapmak istediğini ancak yüksek dalgalar ve rüzgarın etkisiyle boğulduğunu söyledi.

Mazatlan Belediyesi Sivil Koruma Koordinasyonu tarafından yapılan açıklamada, sel nedeniyle çok sayıda aracın sel sularında mahsur kaldığı bildirilirken, şehir içi otobüste mahsur kalan 30 vatandaşın ekipler tarafından kurtarıldığı aktarıldı.

Kasırga ülkenin orta kesimlerinde etkili oldu. Queretaro şehrinde yetkililer yağışların neredeyse tüm şehri kaplayan bir sele yol açtığını ve bazı yollarda hasar meydana geldiğini açıkladı. Hidalgo eyaletinin Tizayuca şehrinde ise yağışlar nedeniyle meydana gelen selde 105 evin sular altında kaldığı ifade edildi.

Meksika Ulusal Meteoroloji Servisi (SMN), Beatriz Kasırgası'nın gücünü kaybettiğini ve önümüzdeki saatlerden itibaren etkisini kaybedeceğini duyurdu.

Beatriz Kasırgası Meksika\'yı vurdu: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Beatriz Kasırgası Meksika'yı vurdu: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement