Borsacının Acı Sonu - Son Dakika
Dünya

Borsacının Acı Sonu

Borsacının Acı Sonu

Sanchez-Maldonado'nun cesedi ölümünden bir hafta sonra yerel bir okulun görevlisi tarafından tren raylarının yanındaki bir çalılıkta bulundu.

12.04.2016 15:06

Sanchez- Maldonado'nun cesedi ölümünden bir hafta sonra yerel bir okulun görevlisi tarafından tren raylarının yanındaki bir çalılıkta bulundu.

Genç borsacının ölümünden altı ay önce uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşından ayrıldığı ve bu olay nedeniyle ağır bir depresyon yaşadığı açıklandı.

Sanchez-Maldona'nın ölümü ile ilgili görülen duruşmada Puerto Rico Üniversitesi mezunu genç borsacının bir kaç ay önce bir intihar yardım hattını arayıp yardım istedikten sonra evinde terapi görmeye başladığı ve "durumunun giderek düzelmekte olduğunun düşünüldüğü" belirtildi.

Britanya Ulaşım Polisi Ölüm Araştırma Ekibi'nden Gerry Griffin konuyla ilgili yaptığı açıklamada güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerini ve Sanchez-Maldonado'nun intihar ettiğini gördüklerini söyledi.

Griffin "Güvenlik kamerası görüntüleri bize Sanchez-Maldonado'nun bilinçli olarak trenin üzerine atladığını gösteriyor" dedi. Adli tabip yapılan otopside genç borsacının göğsüne ve başına aldığı darbeler sonucunda öldüğünü tespit ettiklerini söyledi ve "Başka bir kişinin bu ölümde rolü olduğuna dair hiç bir kanıta rastlamadık" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Borsacının Acı Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement