CHP Milletvekili Tunay'dan Tika'nın Karadağ'daki Projelerine Destek ve Teşekkür - Son Dakika
Dünya

CHP Milletvekili Tunay'dan Tika'nın Karadağ'daki Projelerine Destek ve Teşekkür

CHP Milletvekili Tunay\'dan Tika\'nın Karadağ\'daki Projelerine Destek ve Teşekkür

Resmi temaslar için Karadağ’da bulunan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile birlikte ülkeyi ziyaret eden heyette bulunan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, TİKA’nın Karadağ’da yapmış olduğu hizmetleri överek destek verdi.

31.05.2014 19:40

Resmi temaslar için Karadağ'da bulunan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile birlikte ülkeyi ziyaret eden heyette bulunan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, TİKA'nın Karadağ'da yapmış olduğu hizmetleri överek destek verdi.

Twitter hesabından başkent Podgorica yakınlarındaki bir köyde çocuklarla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, "Karadağ başkent Podgorica'ya biraz mesafede bir köy, 90 yıl sonra açılan bir cami ve köyün çocukları. Elde Türk bayrağı, yüzyıllardır ayakta duran mezar taşları, milliyetçilik böyle olur. TİKA burada da var. Bir milletvekili olarak Türkiye dışında kim hizmet ediyorsa görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun teşekkür ederim ve destek olurum. Köydeki insanlar bizim Türkiye'den geldiğimizi duyunca gözyaşlarını tutamadılar. Allah devletinize zeval vermesin, biz gücümüzü sizden alıyoruz diyorlar, nokta" mesajını paylaştı. - PODGORICA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya CHP Milletvekili Tunay'dan Tika'nın Karadağ'daki Projelerine Destek ve Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement