Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada en çok takip edilen 2. dünya lideri oldu - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada en çok takip edilen 2. dünya lideri oldu

İtalya'da 24 lider arasında yapılan bir analizde, liderlerin son 3 aydaki sosyal medya faaliyetlerine göre bir sıralama yapıldı. ABD Başkanı Biden'ın 66 milyondan fazla takipçiyle zirvede yer aldığı çalışma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada en çok takip edilen 2'nci dünya lideri olduğunu ortaya koydu. Analize göre Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ise, sosyal medyada en aktif lider.

29.01.2023 11:53  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Italia Digitale Vakfı'nın, Dijital Gözlemevi dünyanın önde gelen ülkelerinden bazılarının liderlerine dair bir çalışma yaptı. 24 lider arasında yapılan analizde, son 3 aylık zaman diliminde takipçi sayısı, gönderi başına toplam etkileşim ve ortalama etkileşime göre bir sıralama yapıldı.

İLK SIRADA ABD BAŞKANI BIDEN VAR

Sosyal medyada en çok takip edilen lider, 66 milyondan fazla takipçiyle ABD Başkanı Joe Biden oldu. İkinci sırada 40 milyondan fazla takipçiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer aldı.

EN AKTİF LİDER LULA DA SILVA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de 27 milyonla üçüncü oldu. Analize göre Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ise, sosyal medyada en aktif lider.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada en çok takip edilen 2. dünya lideri oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada en çok takip edilen 2. dünya lideri oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Icabi Mutlu: Kılıçdaroğlu sondan 1. 92 16 Yanıtla
  • Ahmet Demir: Budamı yalan işte lider budur 75 19 Yanıtla
  • necmettin durmaz: işte lider bu 64 12 Yanıtla
  • Ferdi dayfur: Kılıçdaroğlu kaçıncı sırada 50 25 Yanıtla
  • kadir tascı: Tayyip Erdoğan bu ümmetin kabul olmuş duasıdır 4 1 Yanıtla
  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.

  • TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı
    17:10 TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500 koli yardım dağıttı. Ayrıca, 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası kapsamında 1000 Mushaf dağıtıldı ve 1000 kişiye iftar verildi. Yardım çalışmalarına Sırbistan İslam Birliği Başkanı Senad Halitovic ve Din Hizmetleri Müşaviri Ertuğrul Coşkun da katıldı.

  • Playboy Modeli, Erkek Arkadaşının Mühimmat Suçlamasını Engellemek İçin Rüşvet Verdi
    16:49 Playboy Modeli, Erkek Arkadaşının Mühimmat Suçlamasını Engellemek İçin Rüşvet Verdi

    Honolulu'da yaşayan playboy modeli Shannon Teresa Marie Schwartz, erkek arkadaşı Billy Wilhelm Huntzinger'in mühimmat ve uyuşturucu suçlamalarıyla yargılanmasını engellemek için İç Güvenlik Soruşturmaları özel ajanına 5.000 dolar rüşvet teklif ettiği iddiasıyla tutuklandı. Huntzinger, bir evde silahla yakalandıktan sonra polis tarafından tutuklandı. Schwartz, 5.000 dolarlık rüşveti önerdikten sonra 25.000 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.


Advertisement