Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile görüştü - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili ilişkilerin gözden geçirilmesi ve işbirliğinin ilerletilmesi için çalışmalar ele alındı. Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti sonrası Katar'a hareket edecek.

18.07.2023 01:01  Güncelleme: 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile görüştü

CİDDE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, resmi törenin ardından heyetler arası görüşmeye başkanlık ettiği Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi, ekonomi ve yatırım alanlarındaki projeler başta olmak üzere çeşitli sektörlerde mevcut işbirliğinin daha da ilerletilebilmesi için yapılacak çalışmaların ele alınması masaya yatırıldı. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna akşam yemeği verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti sonrası ikinci durağı olan Katar'a hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile görüştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement