Diana'dan Gece Yarısı 'Öleceksin' Telefonu - Son Dakika
Dünya

Diana'dan Gece Yarısı 'Öleceksin' Telefonu

İngiltere'nin en skandal üçlüsü Prenses Diana-Prens Charles ve Camilla'yla ilgili bir iddia daha ortaya çıktı. Diana, Camilla'yı arayarak "Katillerini gönderdim" demiş.

08.09.2014 14:37  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prenses Diana'nın Prens Charles ile olan evliliğinin bitmesinin tek sorumlusu olarak gördüğü Camilla Parker Bowles'u gece yarısı telefonla arayarak ölümle tehdit ettiği de ortaya çıktı.

Prenses Diana'nın Camilla'yı kıskandığı için göğsünden kendisini çakıyla yaralayarak kendine zarar verdiği de iddialardan sadece biri.

İngiliz gazetelerinden Daily Mail'in haberine göre, Diana, Camilla'yı arayarak "Seni öldürmeleri için adamlarımı gönderdim. Seni öldüreceğim. Şimdi katillerin dışarıda. Camdan baktığında onları görebilirsin" dedi. Camilla'nın tek başına kaldığı çiftlik evinde yıllarca Diana'nın tehdit telefonlarını alarak yaşadığı iddia edildi.

Prenses Diana 31 Ağustos 1997'de Paris'te sevgilisi Dodi el-Fayed'le bir trafik kazasında ölmüştü. Prens Charles ise hâlâ Camilla ile birlikte.

PRENS CHARLES, DIANA’YI KORUMAYA ÇALIŞMIŞ

Prenses Camilla ile telefon konuşmaları basına sızan Prens Charles, Prenses Diana’yı bu durumdan korumaya çalışmış. Prenses Diana'nın Camilla'yı kıskandığı için göğsünden kendisini çakıyla yaralayarak kendine zarar verdiği ve çocuklarının annelerinin bu durumdan zarar görmesini istemeyen Prens Charles, bu konuda hassas davrandığı iddia edildi.



Diana\'dan Gece Yarısı \'Öleceksin\' Telefonu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Diana'dan Gece Yarısı 'Öleceksin' Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement