Dino Asanaj İçin Kosova Meclisi'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Dino Asanaj İçin Kosova Meclisi'nde Tören Düzenlendi

Dino Asanaj İçin Kosova Meclisi\'nde Tören Düzenlendi

Kosova'da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış şekilde ölü olarak bulunan Özelleştirme Müdürü Dino Asanaj'in otopsi raporuna göre intihar ettiği öne sürüldü.

16.06.2012 20:48

Kosova'da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış şekilde ölü olarak bulunan Özelleştirme Müdürü Dino Asanaj'in otopsi raporuna göre intihar ettiği öne sürüldü. Asanaj için Kosova Meclisi'nde düzenlenen törende milletvekilleri anı defterine duygularını yazdı.

Kosova Adli Tıp Kurumu dün hayatını kaybeden Kosova Özelleştirme Müdürü Dino Asanaj'ın otopsi raporunu açıkladı. Rapora göre Asanaj öldürülmedi, intihar etti. Uzmanların "Bıçakla intihar eylemlerinin örnekleri var" dedikleri rapora göre Asanaj'ın kalbinde ve ciğerinde ölümcül darbeler ve boğazında hafif kesikler bulunuyor. Otopsi incelemesinde yerel ve uluslararası uzmanlar yer aldı. Asanaj'ın intihar nedeninin çok sayıda tehditler alması olduğundan şüpheleniliyor.

Dino Asanaj için bugün Kosova Meclisi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Kosova Meclis Başkanı Yakup Krasniçi, Asanaj'ın ölümünün Kosova için büyük bir kayıp oluğunu söyledi. Tabutu Meclis önüne getirilen Dino Asanaj için açılan anı defterine milletvekilleri duygularanı yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Dino Asanaj İçin Kosova Meclisi'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement