Doğu Türkistan'da dondurucu soğuk nedeniyle yüzlerce kuş öldü - Son Dakika
Dünya

Doğu Türkistan'da dondurucu soğuk nedeniyle yüzlerce kuş öldü

Kış aylarında hava sıcaklığının eksi 52 dereceye düştüğü Çin'de donmuş göl üzerinde yüzlerce kuşun öldüğü görüldü. Doğu Türkistan'da aniden düşen sıcaklıklar hayvanları da olumsuz etkiledi. Soğuktan ölmenin yanı sıra, gölün donmasıyla hareket edemeyerek mahsur kalan kuşların görüntüleri cep telefonu kameralarına yansıdı.

20.02.2024 16:15  Güncelleme: 16:46

Doğu Türkistan'da aniden düşen sıcaklıklar hayvanları da olumsuz etkiledi. Kış aylarında hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü bölgede kayda geçen görüntüler şaşkınlığa neden oldu. Soğuk havaya dayanamayan yüzlerce kuşun, donmuş göl üzerinde öldüğü görüldü.

Doğu Türkistan'da eksi 52 derece soğuk nedeniyle yüzlerce kuş donarak öldü

KUŞLAR, SOĞUK HAVAYA DAYANAMADI

Doğu Türkistan'da hava sıcaklığının aniden eksi 52 dereceye kadar düşmesi insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiledi. Yüzlerce kuşun donarak öldüğü cep telefonu kamerasına yansıdı.

Doğu Türkistan'da eksi 52 derece soğuk nedeniyle yüzlerce kuş donarak öldü

Göl yüzeyini kaplayan kuşların, soğuktan ölmesinin yanı sıra gölün donmasıyla hareket edemeyerek mahsur kaldıkları da dikkatlerden kaçmadı.

Doğu Türkistan'da eksi 52 derece soğuk nedeniyle yüzlerce kuş donarak öldü

Aşırı soğukların neden olduğu olaydan geriye cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kaldı.

Doğu Türkistan\'da dondurucu soğuk nedeniyle yüzlerce kuş öldü

Son Dakika Dünya Doğu Türkistan'da dondurucu soğuk nedeniyle yüzlerce kuş öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ozay Metin: yahu kuş kafayı sokmuş suya bir anda nasıl donabiliyor hayret verici bir olay. öyle kalmış kuşlar yahu. 1 13 Yanıtla
    guvenlik office: Kafalarını sokup birden donmuyorlar dostum. Soğuk nedeniye önce ayakları sonra vücutları donuyor . En son kafa ve boyunları kalıyor kasılmış ve donmuş vucutta boyun kafa bölgesi en son etkilenıyor uyuşan ve yavaşyavaş ölen hayvan kafası düşüyor suya sonrasında böyle bir görüntü çıkıyor ortaya ... 16 0 Özgür Kiday: Resim için birileri mi yaptı diyorsun yani 1 8

Advertisement