Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları - Son Dakika
Dünya

Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları

Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a tebrik mesajları

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim zaferi nedeniyle tebrik etti.

28.05.2023 20:22  Güncelleme: 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederek, "Bu zafer, Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkesini gelişmiş ülkeler arasında yer kazandıran politikaları ve başarılı projelerine güveninin tazelenmesi oldu" derken, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, tartışılmaz seçim zaferi nedeniyle tebrik ederim. Tebrikler Sayın Cumhurbaşkanı" ifadelerini kullandı.

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yayınladığı tebrik mesajında, "Yeni dönemi kazanan kardeşim Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kutluyorum. Bu zafer, Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkesini gelişmiş ülkeler arasında yer kazandıran politikaları ve başarılı projelerine güveninin tazelenmesi oldu" dedi.

Dibeybe açıklamasında, "Cumhurbaşkanı olmayı başarmasa da siyasi süreci koruduğu ve demokrasi kurallarına uyduğu için muhalefeti selamlıyorum. Türk milletinin ilerlemesinin ve refahının devamını dilerim" diye konuştu.

Orban'dan Erdoğan'a tebrik

Macaristan Başbakanı Viktor Orban ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, tartışılmaz seçim zaferi nedeniyle tebrik ederim. Tebrikler Sayın Cumhurbaşkanı" açıklamasını yaptı. - TRABLUS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Dünya liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement