Edinburgh Dükü Philip'in Sağlık Durumu - Son Dakika
Dünya

Edinburgh Dükü Philip'in Sağlık Durumu

Edinburgh Dükü Philip\'in Sağlık Durumu

İngiltere Kraliçesi 2.Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Philip'in sağlık durumunun iyiye gittiği, ancak birkaç gün daha hastanede kalacağı açıklandı.

06.06.2012 17:29

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Philip'in sağlık durumunun iyiye gittiği, ancak birkaç gün daha hastanede kalacağı açıklandı.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, " Prens Philip'in antibiyotik tedavisine devam ediliyor. Önümüzdeki birkaç gün daha hastanede kalması olası. İyi durumda" denildi.

90 yaşındaki Prens Philip geçirdiği idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırılmış, "Pırlanta Yıldönümü" kutlamalarının son iki gününe katılamamıştı. Prens Philip, bu Pazar 91 yaşına girmeye hazırlanırken, Kraliçe 2. Elizabeth ile 64 yıllık evliliğinden çiftin dört çocukları bulunuyor.

Bu arada İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth dün televizyonlardan yayımlanan mesajında tahttaki 60. yılı kutlamalarından dolayı herkese teşekkür etti.

Kraliçe bugün, Milletler Topluluğu ülkelerinin liderleriyle öğle yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe, İngiltere Başbakanı David Cameron da katıldı.

Öğle yemeğine Sri Lanka Cumhurbaşkanı Mahinda Rajapaksa'nın da katılması, İngiltere'deki Tamil toplumunun tepkisine ve protestosuna neden oldu.

Muhabir: Aslı Aral

Yayıncı: Ömür Üzelce - LONDRA

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Edinburgh Dükü Philip'in Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement