Ekvador'da 13,6 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Dünya

Ekvador'da 13,6 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Ekvador\'da 13,6 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Ekvador İçişleri Bakanı Juan Zapata, ülke genelinde gerçekleştirilen baskınlarda 13,6 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu. Polis tarafından yapılan operasyonlarda 28 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda silah, mühimmat, nakit para ve cep telefonu da ele geçirildi.

06.10.2023 19:29  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Ekvador'da 13 ton uyuşturucu ele geçirildi

QUITO - Ekvador İçişleri Bakanı Juan Zapata, ülke genelinde gerçekleştirilen baskınlarda 13,6 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini açıkladı.

Ekvador'da dün polis tarafından 8 kentte uyuşturucu operasyonları gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Juan Zapata sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Orta Amerika, ABD ve Avrupa'ya gönderilmesi planlanan 13,6 ton uyuşturucunun Ekvador polisi tarafından yapılan 42 baskında ele geçirildiğini duyurdu. Zapata, 28 kişinin gözaltına alındığı "Gran Jerico 35" adı verilen operasyonda ayrıca çok sayıda silah, mühimmat, nakit para ve cep telefonunun da ele geçirildiğini ifade etti. "Gran Jerico 35" operasyonunun 1 yıl süren soruşturmanın ardından yapıldığını belirten Zapata, bu süre zarfında Meksika, Kolombiya ve ABD ile bilgi alışverişi yapıldığını açıkladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Ekvador'da 13,6 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement