Eurovision'a korona darbesi! Finale kalan Duncan Laurence'nin testi pozitif çıktı - Son Dakika
Dünya
BBC

Eurovision'a korona darbesi! Finale kalan Duncan Laurence'nin testi pozitif çıktı

Koronavirüs salgını dünya genelindeki organizasyonları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Eurovision yarışması, koronavirüs engeline takıldı. Eurovision Şarkı Yarışması'nın son galibi olan Hollandalı Duncan Laurence, koronavirüse yakalandığı için, Cumartesi akşamı Rotterdam'da gerçekleştirilecek final sırasında sahneye çıkamayacak.

20.05.2021 14:54  Güncelleme: 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgını dünya genelinde köklü organizasyonları derinden sarsmaya devam ediyor. Başta futbol ve kültür organizasyonları olmak üzere büyük organizasyonların ertelenmesine neden olan koronavirüs salgını son olarak Eurovision Şarkı Yarışması'na sıçradı.

İZLANDALI GRUPTA DA POZİTİF VAKA TESPİT EDİLDİ

Eurovision Şarkı Yarışması'nın son galibi olan Hollandalı Duncan Laurence, koronavirüse yakalandığı için, Cumartesi akşamı Rotterdam'da gerçekleştirilecek final sırasında sahneye çıkamayacak. Yarışmada İzlanda'yı temsil eden Dadi og Gagnamagnid adlı grup da, bir üyesinin test sonucunun pozitif çıkması üzerine, Perşembe akşamı yarı final elemeleri ve bu aşamayı geçmesi durumunda finallerde, şarkılarını banttan seslendirecek.

Eurovision Şarkı Yarışması: Koronavirüs testi pozitif çıkan yarışmanın son galibi Duncan Laurence finalde sahneye çıkamayacak

BİRİNCİLİK ELDE ETMİŞTİ

İzlandalı grup üyesinin ardından, İsrail'de 2019 yılında düzenlenen 64. Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Arcade" adlı şarkısıyla birinciliği elde eden Hollandalı şarkıcı Duncan Laurence'in de koronavisüre yakalandığı belirlendi.

Salı günü test sonucu negatif çıkan Laurence, hafif belirtiler göstermesi üzerine Çarşamba günü yeniden test yaptırdı. Bu kez Hollandalı şarkıcının testi pozitif çıktı. 5 gün zorunlu karantinaya alınan Laurence, Cumartesi akşamı yapılacak finallerde sahneye çıkamayacak.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Yarışmalarda geleneksel olarak son şampiyonun şarkısını seslendirdiği bölümün de, bu yıl banttan yayınlanması bekleniyor. Hollandalı şarkıcı, yeni şarkısını ilk kez finallerde seslendirmeye hazırlanıyordu. Bu nedenle büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtiliyor.

Eurovision\'a korona darbesi! Finale kalan Duncan Laurence\'nin testi pozitif çıktı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Eurovision'a korona darbesi! Finale kalan Duncan Laurence'nin testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Semih Sönmez: Duncan finale kalmadı çünkü bu yıl yarışmıyor. Final sırasında o da bir şarkı söyleyecekti sadece. 0 0 Yanıtla
BBC

Advertisement