Evli çiftin balayı kanlı bitti! Yaktıkları ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı harekete geçirdi - Son Dakika
Dünya

Evli çiftin balayı kanlı bitti! Yaktıkları ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı harekete geçirdi

Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga adlı evli çiftinin başına balayında korkunç bir olay geldi. Çift ve arkadaşlarının yaktığı kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir bombayı hareket durumuna geçirdi. Bombanın patlaması sonucu gelinin kardeşi hayatını kaybetti, gelinin de bir gözü tamamen kör oldu.

18.10.2021 16:58  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Berkshire bölgesinde yaşayan Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga isimli çiftin Ukrayna'daki balayı sefaları kabusa döndü. Genç çift ve arkadaşlarının yaktıkları kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı. Ortalığın kan gölüne dönmesi sonucu gelinin kardeşi hayatını kaybetti.

BALAYI İÇİN UKRAYNA'YI TERCİH ETTİLER

31 yaşındaki Lidiia Makarchuk, 43 yaşındaki Norbert Varga ile hayatını birleştirdi. Kıydıkları nikahın ardından eğlenceli bir balayı geçirmek istediklerine karar veren yeni evli çift, bu sıra dışı planlarını gerçekleştirmek için Ukrayna'yı tercih etti.

ARKADAŞLARI DA YANLANDIRINDAYDI

Ukrayna'nın Macaristan sınırı yakınlarında bulunan Karpat Dağları'nda yer alan bir ormana gitmeye karar veren çift, arkadaşlarını da yanlarına alarak yola çıktı.

Balayında korkunç son! Yeni evli çiftin yaktığı ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı

KULAKLARI SAĞIR EDEN PATLAMA

Kamp alanında geçirecekleri ilk gecede grup, eğlenmek ve bir şeyler pişirmek için büyük bir ateş yaktı. İlerleyen saatler boyunca, büyüyen kamp ateşinin başında eğlenmeye devam eden grupta bulunan damat Norbert Varga, bu keyifli anları fotoğraflamak için çadırına gitti. Burada bulunan fotoğraf ekipmanlarını hazırlamaya başladığı sırada ise, kulakları sağır eden korkunç bir gürültüyle sarsıldı.

Balayında korkunç son! Yeni evli çiftin yaktığı ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı

KANLAR İÇERİSİNDE KALDILAR

Yaşadığı şokun etkisiyle sarsılan Varga, duyduğu çığlıklarla ateş başına koştu. Varga, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Korkunç bir patlamanın gerçekleştiği ateş başında bulunan grup üyeleri, kanlar içinde kalmıştı. Eşi Lidiia'nın kanlar içinde olduğunu gören Varga, acil yardım ekiplerine haber verdi.

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINDAN KALMIŞ

Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan gruba müdahale etti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bu korkunç olaya, Birinci Dünya Savaşı sırasında toprağa gömülen bir bombanın, kamp ateşinin etkisiyle tetiklenerek patlaması olduğunu açıkladı.

GELİNİN KARDEŞİ ÖLDÜ

Hastaneye kaldırılan yaralıların arasında bulunan, gelin Lidiia'nın erkek kardeşi ise hayatını kaybetti. Lidiia ise, sol gözüne isabet eden şarapnel parçası nedeniyle görme yetisini büyük oranda kaybetti. Elleri yanan ve bacakları parçalanan Lidiia'nın başından ayrılmayan eşi Varga ise olayın şokunu atlatamadıklarını belirtti.

Balayında korkunç son! Yeni evli çiftin yaktığı ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı
Balayında korkunç son! Yeni evli çiftin yaktığı ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı
Evli çiftin balayı kanlı bitti! Yaktıkları ateş, Birinci Dünya Savaşı\'ndan kalma bombayı harekete geçirdi

Son Dakika Dünya Evli çiftin balayı kanlı bitti! Yaktıkları ateş, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı harekete geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement