Fas'ta Kurban Bayramı coşkusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fas'ta Kurban Bayramı coşkusu

Fas\'ta Kurban Bayramı coşkusu
29.06.2023 13:55

Fas'ta milyonlarca Müslüman, sevgi ve kardeşlik havasında bayram namazını cami ve meydanlarda eda etti. Geleneksel ve modern kıyafetlerin tercih edildiği bayram namazı sonrasında cemaat bayramlaşırken bazıları da hatıra fotoğrafı çekti.

Kurban Bayramı'nın bugün kutlanmaya başlandığı Fas'ta milyonlarca Müslüman, bayram namazını cami ve meydanlarda eda etti.

Faslılar, sevgi ve kardeşlik havasında şehirlerdeki cami ve Bayram Namazgahlarına akın etti.

Başkent Rabat'ın yakınında yer alan Sela kentinde de halk, bayram namazı için açık alanda bulunan Bayram Namazgahını doldurdu.

Bayram namazına gelenlerin çoğu geleneksel kıyafetler giymeyi tercih ederken, bazılarının ise geleneksel ve modernliği harmanlayan kıyafetler giydiği dikkati çekti.

Bayram namazı ve hutbesinin ardından cemaatin bir kısmı toplanarak hatip ile bayramlaşırken kent sakinlerinden bazılarının da hatıra fotoğrafı çektiği görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Fas'ta Kurban Bayramı coşkusu - Son Dakika


Advertisement