Öğrenci kabus gördü, vücudu dövmelerle kaplı öğretmenin işine son verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
BBC

Öğrenci kabus gördü, vücudu dövmelerle kaplı öğretmenin işine son verildi

29.09.2020 12:13  Güncelleme: 14:37

Fransa'da vücudunun her yeri dövmeyle kaplı olan öğretmenin görevine, öğrencilerin korktuğu yönündeki şikayetler üzerine son verildi. En fazla dövme yaptıran insan olarak bilinen öğretmen, "Okul yönetiminin arkamda durmaması üzücü" diyerek duruma tepki gösterdi.

Fransa'nın en fazla dövme yaptıran insanı olarak bilinen 35 yaşındaki öğretmen Sylvain Helaine'in öğrencilerinden birinin, öğretmenin dövmeleri sebebiyle kabus gördüğü iddia edildi. Helaine'nin çalıştığı anaokulundaki işine, öğrencileri korkuttuğu yönündeki şikayetlerin ardından son verildi.

"CANAVAR OLARAK RÜYALARINA GİRMİŞİM"

Sylvain Helaine, dersine girdiği öğrenciler ve aileleriyle bir sorun yaşamadığını savunurken "Sanırım küçük bir çocuk beni gördükten sonra kabus görmüş. Bir canavar ya da korkunç bir yaratık olarak rüyalarına girmişim" dedi.

"OKUL YÖNETİMİ ARKAMDA DURMADI"

Kabuslarına girdiği çocuğun ailesinin kendisini okul yönetimine şikayet ettiğini ifade eden öğretmen, "Okul yönetiminin arkamda durmaması üzücü. Ailelerin söylediklerini hemen yerine getirdiler" dedi.

"VÜCUDUM SİMSİYAH OLANA KADAR DÖVME YAPTIRACAĞIM"

Helaine'in vücudunun her tarafı dövmelerle kaplı. 27 yaşında olan Helaine, yaşadığı "var oluş krizi" sonrası dövme yaptırmaya başladığını söyledi. Helaine, "Şimdi ikinci kat dövme yaptıracağım. Ardından üç, dört ve beşinci kat. Vücudumun her tarafı simsiyah olana dek dövme yaptıracağım. Bir şeye tutkuyla bağlıysanız onu durdurmak istemezsiniz" diyor.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Öğrenci kabus gördü, vücudu dövmelerle kaplı öğretmenin işine son verildi - Son Dakika

BBC

Advertisement