Galatasaray'dan 'İhmal' Haberi İçin Sert Açıklama - Son Dakika
Dünya

Galatasaray'dan 'İhmal' Haberi İçin Sert Açıklama

Galatasaray\'dan \'İhmal\' Haberi İçin Sert Açıklama

İşte o açıklama;Bugünkü Yeni Yüzyıl gazetesinde yer alan "Galatasaray'ı yakan büyük ihmal" başlıklı haberde, kulübümüzün 31 Aralık 2015 tarihine kadar yeni bir anlaşma hakkını kullanmadığı iddia edilmiştir.

09.04.2016 17:26

İşte o açıklama;

Bugünkü Yeni Yüzyıl gazetesinde yer alan " Galatasaray'ı yakan büyük ihmal" başlıklı haberde, kulübümüzün 31 Aralık 2015 tarihine kadar yeni bir anlaşma hakkını kullanmadığı iddia edilmiştir.

İlgili kararın 93'üncü maddesinde, Finansal Fair Play Regülasyonu'nun 12'nci ekinin A(1) ve B(1) maddelerine göre, kulüplerin anlaşma yapma talebinde bulunabilecekleri ve bu taleplerini Aralık ayının sonuna kadar yapmaları gerektiği belirtilmektedir. Ancak aynı regülasyonun aynı ekinin A(3) maddesinde ise son 3 sezona ilişkin anlaşma yapan kulüplerin böyle bir hakkı olmadığı net olarak ifade edilmektedir.

Zaten UEFA'nın vermiş olduğu gerekçeli kararın 91'inci maddesinde de "Galatasaray'ın son 3 sezona ilişkin 16 Mayıs 2014 tarihli bir anlaşma yapmış olduğundan yeniden bir anlaşma talep hakkı yoktur" ifadesi açık bir şekilde hüküm altına alınmıştır.

Gerekçeli kararın 91'inci maddesinde kulübün böyle bir başvuru hakkı olmadığı açıkça belirtilmişken, bunu görmezden gelerek haberi kaleme alan kişinin iyi niyetli olmadığı aşikardır.

Ayrıca bu haberi yapan Yeni Yüzyıl gazetesi, haberde imzası olan Bahri Havadır ve haberi kullanan internet siteleri hakkında hukuki süreci başlatacağımızı da tüm kamuoyuna ilan ederiz.

Saygılarımızla.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Galatasaray'dan 'İhmal' Haberi İçin Sert Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement