Hindu Adam, Sevdiği Kızla Evlenip Onu Müslüman Yapan Adamı Yakarak Öldürdü - Son Dakika
Dünya

Hindu Adam, Sevdiği Kızla Evlenip Onu Müslüman Yapan Adamı Yakarak Öldürdü

Hindistan'da Hindu bir adamın, sevdiği kızı elinden alıp Müslüman yaptığı gerekçesiyle Müslüman bir işçiyi yakıp bunu videoya çekmesi ülkede olay yarattı.

09.12.2017 14:35  Güncelleme: 14:36

Hindistan'ın Rajasthan şehrinde 45 yaşında Müslüman bir işçi, sonradan müslüman olan Hindu bir kız ile evlendiği iddiası ile bir Hindu tarafından yakılarak öldürüldü.

"ÖLDÜRMEK ZORUNDAYDIM"

Katil, vahşet anlarını saniye saniye telefonuna kaydederken, müslüman işçiyi öldürdükten sonra kamera karşısına geçerek, "Bu adam bir Hindu kızı Müslüman yaptı. O kızı ben seviyordum. Onu öldürmek zorundaydım. Ben mutlu yaşayamayacaksam başka birini de yaşatmam" şeklinde konuştu.

ÖNCE BOĞMAYA ÇALIŞTI, SONRA BIÇAKLAYIP YAKTI

Video görüntüsüne göre; müslüman işçi ilk olarak boğularak, sonra bıçaklanarak öldürülmek istendi, daha sonra ise yakılarak öldürüldü.

İŞÇİ OLARAK GELMİŞTİ

Çekilen videonun sosyal medya üzerinden yayılması ve çok tepki toplamasının ardından Rajasthan polisi olay ile ilgili soruşturma başlattı. Rajasthan polisinin yaptığı açıklamaya göre, Perşembe sabahı, Rajasthan'ın Rajsomondo kasabasında ormanlık alanda bir ceset bulundu. İlk incelemelere göre bulunan cesedin videodaki öldürülen kişiye ait olduğu şüphesi üzerinde duruluyor. Öldürülen kişinin 45 yaşındaki Arfajul olduğu bildirildi. Arfajul'un, işçi olarak çalışmak için Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinin Malda şehrinden Rajasthan'a bir kaç yıl önce geldiği öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARISI YALANLADI

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, Arfajul'un ailesi oğulları hakkındaki iddiaları yalanladı. Üç kız çocuk babası olan Afrajul'un eşi Gulbahar, kocasının sadece işçi olarak çalışmak için Rajasthan'a gittiğini belirterek, "Perşembe günü sabah saatlerinde benimle konuşmuştu. Bana 50 bin rupi göndermek için bankaya gideceğini söyledi. Onun terörist ve cihatçı olduğunu söyleyenler bu olayın dini bir mesele olduğunu öne sürerek üzerini kapatmaya çalışıyorlar. Arfajul kimse ile evlenmedi. Hepsi yalan" dedi.

BAŞBAKAN KINADI

Öte yandan, Rajasthan'da yaşanan vahşete karşı tepki gösteren Hindistan'ın West Bengal Başbakanı Mamata Banerjee, kendi resmi twitter hesap üzerinden bir paylaşımda bulundu. Mamata Banerjee, "Rajasthan'da Bengalli bir işçinin öldürülmesini şiddetle kınıyoruz. İnsanlık dışı bir davranış" diye konuştu.

Hindu Adam, Sevdiği Kızla Evlenip Onu Müslüman Yapan Adamı Yakarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hindu Adam, Sevdiği Kızla Evlenip Onu Müslüman Yapan Adamı Yakarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Paşalı : Bunun adı cinayet değil.bu vahşet resmen insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Küfür edesim var ama bi işe yaramiyacak ne diyim allah en büyük acıları yasatsin bu dinsiz köpeğe..... 14 0 Yanıtla
  • Lucifer: Nice, cool. 0 13 Yanıtla
    ASPARAGAS: Lucifer niye bağrının lem goool diye doksandanmı attı sevindiğin Müslümanlar 0 2
  • Ismail bilir : Seytanin dunyadaki enikleri budistler ateistler ve yahudiler 9 0 Yanıtla
  • ALBATROS: Dünyada Okadar Cahil Canavar Varki İlericiyim Aydınım Derler Bir Müslüman İnsanı Gördülermi Yakmaya Öldürmeye Katletmeye Çalışırlar İşte KUDÜS Ve İşte Ortadoğu Ve İşte Diyarbekir Ve İşte Yasin BÖRÜ Sırf Müslüman Olması Vahşice Katliamlar Devam Ediyor 9 0 Yanıtla
  • Hakikat: CEHENNEM NİÇİN YARATILDI .. 8 0 Yanıtla
  • Cani her yerde canidir: Bir insani, bir canliyi yakan her kim olursa olsun insan olamaz. Sivasta insan yakan yobazla suriyede insan yakan ışitlinin ya da bu hindu canisinin farkı yoktur. Al birini çal öbürüne. Aynı kafada olan insan görünümlü yaratıklar. 1 0 Yanıtla
  • İnsanların hepsi kardeştir: İsteyen istediği dine inanır, inanç zorlamayla olmamalı içten olmalı. İnsanları inandığı dinden konuştuğu dinden, yaratıldığı renginden,cinsinden, yaşam tarzından ayırana, bu nifak tohumcusu salyalılara da onları alkışlayanlara da lanet olsun. 0 1 Yanıtla

Advertisement