Hırvatistan'da Şiddetli Rüzgar ve Yağmur Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Hırvatistan'da Şiddetli Rüzgar ve Yağmur Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Hırvatistan\'da Şiddetli Rüzgar ve Yağmur Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmurda ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Birçok kişi de yaralandı. Tramvay hatları çalışmıyor, trafikte aksamalar yaşanıyor. İtfaiye ekipleri olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

19.07.2023 20:36

Hırvatistan'da öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmurda ağaç devrilmesi sonucu yaralanan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Sivil Koruma Müdürlüğünden yapılan açıklamada, başkent Zagreb'de yerel saatle 16.00 sularında şiddetli yağmur ve rüzgarın etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ağaçların devrildiği, kafalarından yaralanan 2 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Birçok kişinin de yaralandığı belirtilen açıklamada, şiddetli yağmur ve rüzgarın kısa sürdüğü ancak etkisinin büyük olduğu belirtildi.

Kentte tramvay hatlarının bir süredir çalışmadığı, trafikte aksamalar yaşandığı, çok sayıda ağacın devrildiği, birçok çatı ve araçta hasar meydana geldiği ifade edilen açıklamada, itfaiye ekiplerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Hırvatistan'da Şiddetli Rüzgar ve Yağmur Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement