İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Bakü'de - Son Dakika
Dünya

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Bakü'de

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Bakü\'de

Şahin, Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov'un resmi daveti kapsamında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.

23.02.2012 11:25  Güncelleme: 11:41

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov'un resmi daveti kapsamında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.

Gürcistan'daki temaslarını tamamlayarak Bakü'ye gelen Şahin'i Uluslararası Haydar "Aliyev Havaalanı"nda Azerbaycan İçişleri Bakanı Ramil Usubov, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Bakü Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Yücel Karaus ve büyükelçilik personeli karşıladı.

"Haydar Aliyev Havalimanı"ndan çıkışta Bakü temasları hakkında bilgi veren Bakan Şahin,"Kardeşlerimizin ülkesine Azerbaycan'a Bakan ve beraberindeki heyet olarak resmi ziyarette bulunmak üzere geldik. Dün Gürcistan'daydık. Bu akşam Gürcistan'dan Türkiye'ye dönmeden önce planladığımız üzere Azerbaycan'a intikal ettik. Değerli Azeri meslektaşımın daveti üzere bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Programımız çerçevesinde sayın Devlet Başkanı İlhan Aliyev beyefendiyi ziyaret edeceğiz. İçişleri Bakanımız, Adalet

Bakanımızı ve Olağan Üstü Haller Bakanımızı da ziyaret ederek görüşmelerde bulunacağız. Ortak konularımızı değerlendireceğiz ve genel olarak Azerbaycanlı kardeşlerimizin, buradaki halkının iyi hallerini, iyi durumlarını görmek ve gözlemlemek imkanını bulacağız ve onların güzel haberlerini Türkiye'ye döndüğümüzde götürmüş olacağız" ifadelerini kullandı.

Bakü temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek Şahin, ayrıca başta İçişleri Bakanı Usubov, Adalet Bakanı Fikret Memedov ve Olağanüstü Haller Bakanı Kemalettin Haydarov'la görüşecek.

Bakan İdris Naim Şahin, akşam saatlerinde Türkiye'ye hareket edecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Bakü'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement