Ikby'de Referandum Tarihi Onaylandı - Son Dakika
Dünya

Ikby'de Referandum Tarihi Onaylandı

Ikby\'de Referandum Tarihi Onaylandı

Bağımsız Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu sözcüsü Sirvan Zirar, referandumun 25 Eylül tarihinde yapılacağını bildirdi.

14.08.2017 18:41

Bağımsız Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu sözcüsü Sirvan Zirar, referandumun 25 Eylül tarihinde yapılacağını bildirdi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bağımsız Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu, referandumun 25 Eylül tarihinde yapılması kararını oy çokluğuyla onayladı. Bağımsız Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu sözcüsü Sirvan Zirar, basın toplantısında referandum tarihine ilişkin, "Komisyonumuz, Kürdistan Bölgesi Başkanlığının referandumun 25 Eylül'de yapılması talebini oy çokluğuyla kabul etti" dedi. Ayrıca Zirar konuşmasında, yurt dışında yaşayan Iraklı vatandaşların oylamaya, elektronik sistem üzerinden katılabileceğini duyurdu.

Öte yandan, Zirar 1 Kasım'da hem başkanlık hem de milletvekili seçimlerinin yapılacağını bildirdi. - BAĞDAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Ikby'de Referandum Tarihi Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement