İsviçre'de 3 Kişili Öldürdü, 2 Kişiyi Yaraladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsviçre'de 3 Kişili Öldürdü, 2 Kişiyi Yaraladı

İsviçre\'de 3 Kişili Öldürdü, 2 Kişiyi Yaraladı
03.01.2013 15:49

İsviçre'nin güney batısındaki Wallis kantonunun Conthey kasabası Daillon Köyü'nde sarhoş olduğu iddia edilen 33 yaşındaki bir kişi gittiği lokantada 3 kadını öldürdü, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

İsviçre'nin güney batısındaki Wallis kantonunun Conthey kasabası Daillon Köyü'nde sarhoş olduğu iddia edilen 33 yaşındaki bir kişi gittiği lokantada 3 kadını öldürdü, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Polis, baldızının işlettiği "Alpes" adlı kafeye gelen F.B.'nin aynı masada oturduğu kişilerle tartışmaya girdiğini öne sürdü. Saat 21.00 sıralarında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma sırasında, F.B tartıştığı biri evli çift toplam 5 kişiye ateş açtı. Evli çiften 33 yaşındaki kadın öldü, 32 yaşındaki eşi ağır yaralandı. Tartışma sırasında lokantada bulunan 54 ve 79 yaşındaki 2 kadın da açılan ateşle öldü, 63 yaşındaki bir kişi de ağır yaralandı.

F.B.'ye ait iki silaha 2003 yılında polis tarafından el konulduğu ancak daha sonra yanına almamak kaydıyla evinde saklamasına izin verildiği belirtildi. O yıldan buyana vasi altında bulunan F.B'nin neden bu cinayetleri işlediği araştırılıyor.

SGT(AÖ/İD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İsviçre'de 3 Kişili Öldürdü, 2 Kişiyi Yaraladı - Son Dakika


Advertisement