İtalya'da huzurevinde çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi - Son Dakika
Dünya

İtalya'da huzurevinde çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan bir huzurevinde gece saatlerinde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek binayı tahliye etti. Yaralı sayısı ise 81 olarak açıklanırken, yangının nedeni ise araştırılıyor.

07.07.2023 09:40  Güncelleme: 11:21

p> İtalya'nın Milano şehrindeki bir huzurevinde gece saatlerinde çıkan yangında 6 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ekipler yangına kısa sürede müdahale ederken, yaralı sayısının 81 olduğu bildirildi.

!--

Yangın ülkenin Milano şehrindeki Via dei Cinquecento caddesinde bulunan bir huzurevinde çıktı. İtalyan itfaiyesinden yapılan açıklamada, yerel saatle gece 01: 20'de çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin binayı tahliye ettiği, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok yaralının da hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Yerel medya yaralı sayısının 81 olduğunu yazdı.

Yangının nedeni ise araştırılıyor.

p-->

p>

h3>6 KİŞİ ÖLDÜ, 81 KİŞİ YARALANDI

h3>

p>Yangın ülkenin Milano şehrindeki Via dei Cinquecento caddesinde bulunan bir huzurevinde çıktı. İtalyan itfaiyesinden yapılan açıklamada, yerel saatle gece 01:20'de çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin binayı tahliye ettiği, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve birçok yaralının da hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Yerel medya yaralı sayısının 81 olduğunu yazdı. Yangının nedeni ise araştırılıyor.

p>
İtalya\'da huzurevinde çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya İtalya'da huzurevinde çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement