Kocasından boşandıktan sonra, bir sene içerisinde 8 erkekle birlikte oldu - Son Dakika
Dünya

Kocasından boşandıktan sonra, bir sene içerisinde 8 erkekle birlikte oldu

22 yıllık kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen Laura Friedman Williams adlı kadın bir sene içerisinde eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi.

12.05.2022 20:38  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde ikamet eden 47 yaşındaki 3 çocuk annesi Laura Friedman Williams, 22 yıllık evliliğini bir günde bitirmek zorunda kaldı.

ALDATILDIĞINI DUYUNCA

Laura'nın evliliğini bitiren neden ise kocasıyla ilgili oldu. Uzun süredir kocasıyla karı koca hayatı yaşamayan Laura, yine de aldatıldığını duyunca çok üzüldü.

Kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen kadın, eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi


Laura başına gelen bu olaydan sonra intikam arayışına girdi. Günlerce ne yapacağını düşünen Laura, bir arkadaşından aldığı tavsiye üzerine Tinder'a girdi ve erkeklerle eşleşmeye başladı.

Kocasının kendisini aldatmasını hazmedemeyen kadın, eve çağırdığı 8 erkekle cinsel ilişkiye girdi

BİR SENE İÇERİSİNDE 8 ERKEĞİ EVE DAVET ETTİ

Kocasından intikam almayı kafasına koyan Laura, bir sene içerisinde evine davet ettiği 8 erkekle cinsel ilişkiye girerek akıllara durgunluk verdi. 47 yaşındaki kadın, yaptığından asla pişmanlık duymadığını ifade etti.

Öte yandan kadının değişik mecralarda aynı anda 8 erkekle birlikte olduğuna dair haberler ise doğru değil. Konu hakkında internette basit bir arama yapıldığında dış basında çıkan haberlere rastlamak mümkün. Haberler incelendiğinde Türkiye'de anlatılan hikayenin yabancı kaynaklardakiyle uyuşmadığı anlaşılabiliyor.

New York Post'ta yer alan haberde Williams'ın kendini aldatan eşinden boşandıktan sonraki yıl içinde sekiz erkekle birliktelik yaşadığını anlattığı ifade ediliyor. 22 yıllık ilişkinin ardından Tinder isimli çöpçatan uygulamasını kullanarak farklı kişilerle beraber olan Williams, flörtün "süper bir güç" olduğunu belirtmiş. Mirror'da yer alan haberde de 51 yaşındaki kadının eşinden boşandıktan sonra sekiz erkekle beraber olduğu açıklanıyor. İddia edildiği gibi kadının sekiz erkekle aynı anda beraber olduğuna dair bir bilgi yok.


Kocasından boşandıktan sonra, bir sene içerisinde 8 erkekle birlikte oldu

Son Dakika Dünya Kocasından boşandıktan sonra, bir sene içerisinde 8 erkekle birlikte oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • denizli efe kentli: iyi iste avrupada olaylar aynisi turkiyede var artik kocasi biliyor ama kadin yapiyor kocada kabulleniyor zina artik 20 yıl önce vardı simdi ise zina yok erkek yapiyor kadinda yapar mantigi var 81 23 Yanıtla

Advertisement