Uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü - Son Dakika
Dünya

Uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü

Uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü

Meksika'nın Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda uçak rötarına sinirlenen bir yolcu, acil çıkış kapısından çıkarak uçağın kanadında yürüdü. Uçakta uzun süre havasız kalmaktan dolayı duruma tepki gösteren diğer yolcular, acil çıkış kapısını açan yolcunun eylemini destekledi. İsyankar yolcu ise polis tarafından gözaltına alındı.

29.01.2024 17:02  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'nın Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda yaşanan dört saatlik uçak rötarına sinirlenen bir yolcu, acil çıkış kapısından çıkarak uçağın kanadında yürüdü. Polis tarafından gözaltına alınan yolcuya diğer yolcular destek verdi. Uçakta uzun süre havasız kalmaktan dolayı duruma tepki gösteren diğer yolcular, acil çıkış kapısını açan yolcunun eylemini destekleyerek polise ve hava yolu yetkililerine tepki gösterdi.

Meksika'da uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü


UÇAĞIN ACİL ÇIKIŞ KAPISINI AÇIP KANAT ÜZERİNE ÇIKTI

Olay Benito Juárez Uluslararası Havalimanı'nda yaşandı. Uçağın dört saat rötar yapmasına sinirlenen bir yolcu, uçağın acil çıkış kapısından çıkarak kanadın üzerinde yürüdü. Saatlerce uçağın içinde bekleyen diğer yolcular polis tarafından gözaltına alınan adama hayatlarını kurtardığı gerekçesi ile teşekkür etti.

Meksika'da uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü


DİĞER YOLCULAR DESTEK VERDİ

Acil çıkış kapısını açan yolcu, uçağa gelen polisler tarafından gözaltına aldı. Gecikme nedeniyle uzun süre boyunca uçakta havasız bir şekilde kalan yolcular, adamın bu hareketi ile hayatlarının kurtulduğunu söyleyerek polisin gözaltı işlemine tepki gösterdi. Yolcular adama olan desteklerini el yazısıyla beyanname yazarak belirtti.

Son Dakika Dünya Uçağın 4 saat rötar yapmasına sinirlenen yolcu, uçağın acil kapısından çıkıp kanat üzerinde yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Arslan: Delirtmeyin adamı :) 25 4 Yanıtla

Advertisement