Muğla'da Gençlik Koordinatörlüğü, Hamitköy Mahallesi gençleriyle buluştu - Son Dakika
Dünya

Muğla'da Gençlik Koordinatörlüğü, Hamitköy Mahallesi gençleriyle buluştu

Muğla\'da Gençlik Koordinatörlüğü, Hamitköy Mahallesi gençleriyle buluştu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü, 'Gençliğe Değer' projesi kapsamında Hamitköy Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Programda gençlerle beraber yatsı namazı kılındı ve gençlik koordinatörü Vaiz Rauf Evleksiz, Filistin'in acısını paylaşan bir sohbet gerçekleştirdi. Program sonunda hayırsever cemaat tarafından ikramlar yapıldı.

22.11.2023 23:22

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü, "Gençliğe Değer " projesi çerçevesinde Hamitköy Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

Hamitköy Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ali Akduman ve Köyceğiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Vaiz Rauf Evleksiz'in organize ettiği programda gençlerle beraber yatsı namazı eda edildi. Gençlik koordinatörü Vaiz Rauf Evleksiz'in vatan sevgisi, İslam'ın kutsalları ile dünyanın gözü önünde çocukların, gençlerin, yaşlıların katledildiği Filistin'in acısını paylaşan karşılıklı sohbeti, soru-cevap faslından sonra hayırsever cemaat tarafından yapılan ikramlar ile gençlik buluşması sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Muğla'da Gençlik Koordinatörlüğü, Hamitköy Mahallesi gençleriyle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement