Paris'in Annesi Mccain'e Kızdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Paris'in Annesi Mccain'e Kızdı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Paris\'in Annesi Mccain\'e Kızdı

Paris Hilton'un Annesi Kathy Hilton, ABD Başkanlık Adayı John Mccain'in Kampanyasında Rakibi Demokrat Parti Adayı Barack Obama'nın Popülaritesini, Kızının Popülaritesiyle Karşılaştırmasını Eleştirdi.

Paris Hilton’un annesi Kathy Hilton, ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi aday John McCain’in kampanyasında rakibi Demokrat Parti adayı Barack Obama’nın popülaritesini, kızının popülaritesiyle karşılaştırmasını eleştirdi.

McCain siyasi reklamlarında, Obama’yı önce Paris Hilton ve Britney Spears’a ardından da "On Emir" filminde Hz. Musa’yı canlandıran Charlton Heston’a benzeterek, "İyi hoş da, bu ülkeye liderlik yapabilir mi?" sorusunu gündeme getirmişti. Obama’nın Berlin’deki görüntüleri arasında Britney Spears ve Paris Hilton’ın görüntüleri yayınlanıyor, bu sırada kadın sesi "Dünyanın en büyük ünlüsü" diyor ve Obama kastedilerek "Komutayı devralmaya hazır mı?" ifadesi kullanılıyor.

McCain’in kampanyasına 4600 dolar bağışta bulunan Hilton otellerinin sahiplerinden anne Kathy Hilton eşi Richard Hilton ile yaptığı yazılı açıklamada, kızının kullanıldığı reklamın zaman ve para israfı olduğunu ve ciddiyetten uzak bir yol olduğu belirterek, "Bağışçıların parası gasp ediliyor. Milyonlarca insanın işini ve evini kaybettiği bir dönemde kaynaklar israf ediliyor" dedi.

Kaynak: DHA