Rusya'da 76 Holigan 'Sportmence' Kavga Etti - Son Dakika
Dünya

Rusya'da 76 Holigan 'Sportmence' Kavga Etti

Rusya'da önceden dövüşmek için anlaşan rakip iki takımın taraftarları karla kaplı boş bir yolda "sportmence" kavga ettiler.

29.10.2014 20:25  Güncelleme: 20:30

Rusya'da Spartak Moskova ve Dinamo Moskova takımlarının taraftarları önceden anlaşıp karla kaplı boş bir yolda buluşup kavga ettiler.

76 holiganın dövüştüğü ve meydan savaşına benzeyen kavga 4 dakika sürdü. Birbirlerine kıyasıya yumruk ve tekme atan holiganlar bir kısmı kanlar içinde kaldı. Fakat olayın asıl ilginç yanı kavgadan sonra iki tarafın da adeta "sportmence" davranmaları oldu.

KAVGA İÇİN TEŞEKKÜRLER

Videoda futbol maçının bitiş düdüğünü çalan hakem gibi kameraman kavganın bittiğini söylüyor. Kazanan taraf olan Dinomo Moskova taraftarları rakip takımın taraftarlarını yerden kaldırıp onlara yardımcı oluyor. Birbirlerine kavga için teşekkür eden taraftarlar alkışlarla bu garip organizasyonu sonlandırıyorlar.

BİR DAHAKİNE DAHA KANLI OLACAK

Kavgaya katılan holiganlardan Denis Tsarev yerel medyaya kavganın önceden ayarlandığını ve iki tarafında kanlı bir çarpışmayı umut ettiğini söyledi. Bunun çok ciddi bir dövüş olmadığını bir dahakine sopalar kullanacaklarını söyleyen holigan, rövanşın daha kanlı olacağını belirti.

Rusya\'da 76 Holigan \'Sportmence\' Kavga Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Rusya'da 76 Holigan 'Sportmence' Kavga Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement