Rusya Ukrayna askeri üniformasını giydirdiği sabotajcıları kente soktu! Başkente kadar ilerlediler - Son Dakika
Dünya

Rusya Ukrayna askeri üniformasını giydirdiği sabotajcıları kente soktu! Başkente kadar ilerlediler

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinde ikinci güne girilirken, Rusya, Ukrayna askeri üniformasını giydirdiği sabotajcıları kente soktu. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin "Rus sabotajcıları başkent Kiev'e girdi" açıklamasına yer verdi.

25.02.2022 12:49  Güncelleme: 12:53

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün sabah saatlerinde, Ukrayna'ya askeri harekat başlattığını duyurdu. Putin'in açıklamasının ardından Rus kuvvetleri, başkent Kiev'e kadar geldi. Kentte sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, şehirlerde art arda patlamalar meydana geliyor. Rus ordusu sivillere füzelerle saldırıyor.

Rusya, Ukraynalı askerlerin üniformasını giydirdiği sabotajcıları Kiev'e soktu

ZELENSKİ: RUS SABOTAJCILAR KİEV'E GİRDİ

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin "Rus sabotajcıları başkent Kiev'e girdi" açıklamasının ardından bölgedeki gelişmeleri tüm dünyaya aktaran Kırımlı gazeteci Gülsüm Khalilova, çarpıcı bir görüntü paylaştı.

Rusya, Ukraynalı askerlerin üniformasını giydirdiği sabotajcıları Kiev'e soktu

RUSYA, ASKERLERİNE UKRAYNA ÜNİFORMASI GİYDİRMİŞ

Khalilova, paylaştığı videoda "Kiev'in merkezinde son durum bu şekilde. Rus sabotaj grubunu görüyorsunuz. Bizi oradan geçirmediler. Rusya, askerlerini Ukrayna askeri üniforması giydirerek Kiev'e soktu. Şimdi Ukrayna silahlı kuvvetleri onları imha etmeye çalışıyor. Şu an bütün yollar kapalı, hiçbir yere gidemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Rusya Ukrayna askeri üniformasını giydirdiği sabotajcıları kente soktu! Başkente kadar ilerlediler

Son Dakika Dünya Rusya Ukrayna askeri üniformasını giydirdiği sabotajcıları kente soktu! Başkente kadar ilerlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Savaş bu kardeşim tiyatro oynanmıyor.Savaşta her şey denenir.Uzun sürmez.Amerikan kuklası adam alındı mı her şey süt liman olur. 0 3 Yanıtla

Advertisement