İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, Suriye hükümeti ile muhalif gruplar arasında "ciddi ve kapsamlı" müzakere çağrısında bulundu.
Tahran'da düzenlenen Suriye istişare toplantısında konuşan Salihi, "İran İslam Cumhuriyeti, Suriye'deki krizin ancak hükümet ile muhalif gruplar arasında ciddi ve kapsamlı müzakereler vasıtasıyla çözülebileceğine güçlü şekilde inanmaktadır" ifadelerini kullandı.
Krizi çözmenin tek yolu olarak "iç diyaloğu" gösteren Salihi, Suriye'ye yönelik her türlü dış ve askeri müdahaleye karşı olduklarını, krizin çözümüne yönelik Birleşmiş Milletler girişimlerini desteklediklerini söyledi. - TAHRAN
Son Dakika › Dünya › Salihi: 'Suriye'de Krizin Tek Çözümü İç Diyalog' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.