Şalpazarı İlçesinde Filistin'e Destek Kermesi Düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Şalpazarı İlçesinde Filistin'e Destek Kermesi Düzenlendi

Şalpazarı İlçesinde Filistin\'e Destek Kermesi Düzenlendi

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, kermeste Filistin'de yaşananların zulüm değil, katliam olduğunu vurgulayarak, İla-yı Kelimetullah davasına sıkı sıkıya sarılmanın önemini belirtti. İlçe Müftüsü Adem Orhan ise Gazze'deki acıları paylaşarak, maddi ve manevi desteklerin İsrail mallarına yönelik boykotla devam edeceğini ifade etti.

09.11.2023 16:08  Güncelleme: 16:09

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes organize edildi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen kermeste, Filistin'de yaşananların zulüm değil, katliam olduğunu söyledi.

Bebeklerin üzerine tonlarca bomba yağdırıldığının altını çizen Kurukız, "Onların hayalleri varsa bizim de İla-yı Kelimetullah diye bir davamız var. O davamıza sımsıkı sarılmalıyız." dedi

İlçe Müftüsü Adem Orhan ise Gazze'de yaşanan acılarla dertlendiklerini belirterek, "Bu gibi faaliyetlerde yer alarak, maddi ve manevi desteklerimizi onlara yollayarak yardımcı olacağız. İsrail mallarına boykotu sürekli ve devamlı yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Şalpazarı İlçesinde Filistin'e Destek Kermesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement