Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Doğan'a Silahlı Saldırı Girişimi (3) - Son Dakika
Dünya

Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Doğan'a Silahlı Saldırı Girişimi (3)

Sofya\'da Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Doğan\'a Silahlı Saldırı Girişimi (3)

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin (HÖH) 8'nci olağan kongresinde genel başkanlığa Lütfi Mestan seçildi.

19.01.2013 21:26

Sofya'da HAK VE ÖZGÜRLÜKLER HAREKETİ GENEL BAŞKANI DOĞAN'A SİLAHLI SALDIRI GİRİŞİMİ (3)

YENİ BAŞKAN LÜTFi MESTAN

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin (HÖH) 8'nci olağan kongresinde genel başkanlığa Lütfi Mestan seçildi. Genel Başkan seçildiği için tebrikleri kabul eden Mestan, genel başkanları Ahmet Doğan'a yapılan silahlı saldırı girişimini de kınadı.

Ahmet Doğan'a yapılan silahlı saldırı girişimini kınadıklarını belirten Lütfi Mestan, şunları söyledi: "Silahlı saldırı konferansımızın üzerine gölge gibi düştü. Ne yazık ki 28 yıldır savaştığımız demokrasi tamamen olgun bir duruma gelmemiş. Maalesef demokrasi yolunda uzun yolumuz var. Bizler birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Bulgaristan, bu olayla 1 milyon Türk'ün demokrasiye inancını kaybetmesine neden oldu Demokrasiye olan inancımızı yeniden kazanmamız lazım. Nasıl kazanabiliriz. Yalnız özel kişi olarak değil, saldırıyı yapan özel kişinin ardında duran, yaptıran, siyasetçileri ve güçleri bulmamız lazım. Bulgaristan hükümetinin bunu açıklaması lazımdı. Çünkü açıklamazsa sorumluluğu hükümet kendi üzerine almış olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Sofya'da Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Doğan'a Silahlı Saldırı Girişimi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement