Stockholm'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Stockholm'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi

Stockholm\'de Filistin\'e Destek Gösterisi Düzenlendi

İsveç'in başkenti Stockholm'de, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek ve Filistin'e destek vermek amacıyla düzenlenen gösteride binlerce kişi bir araya geldi. Göstericiler, Filistin'e özgürlük sloganları atarken, İsveç hükümetinin İsrail'e verdiği desteğe tepki gösterdi ve İsrail'in işlediği savaş suçlarına suç ortaklığı yapmakla itham ettikleri İsveç hükümetini protesto etti. Konuşmalarda, İsveç hükümetine İsrail ve Filistin politikası eleştirilirken, Gazze'de yaşananlara sessiz kalınmaması çağrısı yapıldı.

12.11.2023 17:03

İsveç'in başkenti Stockholm'de, Filistin'e destek gösterisi düzenlendi.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek ve Filistin'e destek vermek amacıyla çok sayıda kişi İsveç parlamentosu yakınında toplandı.

"Filistin'e özgürlük" sloganları atan göstericiler, Gazze'de binlerce çocuğun öldürüldüğüne dikkati çeken dövizler taşıdı.

İsveç hükümetinin İsrail'e verdiği desteğe de tepki gösteren katılımcılar, İsrail'in işlediği savaş suçlarına suç ortaklığı yapmakla itham ettikleri İsveç hükümetini protesto etti.

Gösteride yapılan konuşmalarda, İsveç hükümetinin, İsrail ve Filistin'e yönelik politikası eleştirilirken, Gazze'de yaşananlara sessiz kalınmaması çağrısında bulunuldu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gösteri, konuşmaların ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Stockholm'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement