TikToker, 50 Dolarlık Eski Deri Koltuğu Açık Artırmada 85 Bin Dolara Sattı - Son Dakika
Dünya

TikToker, 50 Dolarlık Eski Deri Koltuğu Açık Artırmada 85 Bin Dolara Sattı

TikToker, 50 Dolarlık Eski Deri Koltuğu Açık Artırmada 85 Bin Dolara Sattı

Bir TikToker, Facebook Marketplace'ten 50 dolar karşılığında eski bir deri koltuk satın aldı ve açık artırmada 85 bin dolara satarak büyük bir kar elde etti. Justin Miller, Frits Henningsen markası koltuğu satın alıp restorasyon macerasını TikTok'ta paylaştı. Koltuğun keşfi, önemli bir tasarım müzayedesinde büyük ilgi görürken, Sotheby's yetkilileri sonucu memnuniyetle karşıladı. Miller, elde ettiği geliri evi satın almak adına peşinat biriktirmek için kullanacağını söyledi.

10.06.2023 16:59  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Aynı zamanda TikToker olan Los Angeles merkezli mobilya tasarımcısı Justin Miller, Facebook Marketplace'ten 50 dolar karşılığında eski bir deri koltuk satın aldı. İlk bakışta basit bir koltuk gibi görünen ürün daha sonra servet kazandırdı.

85 BİN DOLARA SATTI

TikToker, açık artırmada koltuğu 85 bin dolara satarak büyük kar elde etti. Justin Miller, nadir bulunan bir Danimarka tasarımı olan koltuğu satın aldıktan sonraki restorasyon macerasını TikTok'ta paylaştı.

50 dolara satın aldığı eski deri koltuğu açık artırımda 85,000 dolara sattı

BENZER İŞLER YAPMAK İSTİYOR

Miller, bu başarısından dolayı memnun olduğunu ve gelecekte benzer işler yapmayı umduğunu belirtti. Koltuk açık artırma müzayedesinde büyük ilgi görürken, Sotheby's yetkilileri sonucu memnuniyetle karşıladı. Miller, elde ettiği geliri ev için bir peşinat biriktirmek için kullanacağını söyledi.

Son Dakika Dünya TikToker, 50 Dolarlık Eski Deri Koltuğu Açık Artırmada 85 Bin Dolara Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uğur Türkiye: İnsanlar yeminle keriz ya fenomen olmusta ne olmus ya sanal hayat 1 lira vermem 2 0 Yanıtla

Advertisement