Türk Barmenle Evlenmek İçin Kaçtı, İngiltere'de Gündem Oldu - Son Dakika
Dünya

Türk Barmenle Evlenmek İçin Kaçtı, İngiltere'de Gündem Oldu

Türk Barmenle Evlenmek İçin Kaçtı, İngiltere\'de Gündem Oldu

İngiltere'de 16 yaşındaki genç kızın Marmaris'te tanıştığı Emre Karaca ile evlenmek için Türkiye'ye kaçması, İngiliz basınında geniş yer buldu.

23.02.2014 12:54  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de 16 yaşındaki Jaydene Roberts adlı kızın Marmaris'te tanıştığı 21 yaşındaki Emre Karaca ile evlenmek için Türkiye'ye kaçması, İngiliz basınında gündem oldu.

Dailymail gazetesinin, "16 yaşındaki kızınızın tatilde tanıştığı bir barmenle evlenmesine izin verir misiniz?" başlığıyla verdiği haberde, Emre ile Jaydene'nin aşk hikayesi ve başlarından geçenler anlatıldı.

Gazetede anlatılan hikaye ilk olarak Jaydene'nin geçtiğimiz Ağustos ayında tatil için geldiği Marmaris'te Emre'yi ilk gördüğü anda başladı. Jaydene'nin anlatımına göre genç kız ailesiyle birlikte otobüsten indiği sırada kendilerine yardım için gelen Emre'yi gördü. Daha sonra Emre'nin babasıyla konuşmaya başladığını belirten genç kız bir gün genç barmenin kendisine gelerek, " Facebook'tan beni ekleyebilir misin" demesiyle arkadaşlıkları başladığını ifade etti.

İyi bir arkadaş olan ikiliden Emre'nin Jaydene'ye çıkma teklifi etmesi ile birlikteyse ilişkileri başladı. 2 hafta sonunda İngiltere'ye geri dönen Jaydene burada da Emre ile bağlantısını koparmadı. Emre'nin çok az İngilizce, Jaydene'nin ise neredeyse hiç Türkçe bilmemesine rağmen çift Skype ve Facebook üzerinden konuşmaya devam etti.

JAYDENE'NİN AİLESİ BAŞTA KARŞI ÇIKTI

Olayı öğrenen Jaydene'nin ailesi ise başta kızlarının ilişkisine karşı çıktı. Kızlarıyla konuşmayan ve Emre'nin amacının İngiliz pasaportu olduğunu düşünen aile kızlarının ilişkisine onay vermedi.

Fakat Emre'nin evlenme teklifiyle birlikte olayın ciddiyetini fark eden aile daha sonra yanıldıklarını anladı. Tanışmalarından birkaç ay sonra tekrar Türkiye'ye gelen Jaydene ise Emre'nin ailesiyle birlikte yaşamaya başladı.

KOLUNA EMRE'NİN ADINI YAZDIRDI

Müslümanlıkla ilgili bilgi öğrenmeye çalışan Jaydene koluna Emre yazılı bir dövme yaptırarak Emre'ye olan aşkını göstermeye çalıştı. İngiliz basınına konuşan Emre ise Jaydene'yi çok sevdiğini belirterek onun birçok Türk kızından farklı olduğunu ifade etti. Ailesinin Jaydene'yi çok sevdiğini de belirten Emre sevgilisinden dinini değiştirmesini beklemediğini belirterek istediği gibi giyinebileceğini ve davranabileceğini belirtti. Şimdilerde tek sorununun Emre'nin askerliği olduğunu kaydeden Jaydene ise Emre'nin askere gideceğinden dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Türk Barmenle Evlenmek İçin Kaçtı, İngiltere'de Gündem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • alibaba: TÜRK ERKEĞİNİN CAZİBESİNE HİÇ BİR KADIN DAYANAMAZ 22 11 Yanıtla
  • Vatansever: Ben her yaz giderim ege , akdeniz tarafına..Butun turistler garsonlarla beraber..Fena karısmıs oralar..Özellikle Doğulu otel çalışanları turistlerle evlenıp yurtdısına cıkmaya çalışıyor 16 4 Yanıtla
    cenk eren: zorunami gdiyor :))) 0 0
  • DEVRİMCİ: sonuçta herkez MUTLUMU ALAN VEREN SEVEN OLAYA BURADAN BAKIN ....YÜRÜ BE KOCUM NİKAHINA BENİDE CAĞIR AĞIR İŞÇİ .....EMEKLERİN YABANA GİTMEMİŞO ANADOLU ANALARI SENİN GİBİ YİĞİTDE DOĞURUYOR ......BABA ARKASINDA SAKLANAN DA DOĞURUYOR .....BAK İTİBAR SANA...URLADA Bİ VİLLA HAKETTİN GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİMİZ SAYGILAR........... 1 8 Yanıtla
  • MANİSALI: BENDE MARMARİSTE 2 SEZON ÇALIŞTIM SANKİ İNGİLİZLER TÜRK ERKEKLERİYLE ÇIKMAK İÇİN GELİYORLAR GİBİ DAHA İLK GELDİĞİ GÜN İŞ TAMAM BİR SÖZ YETİYOR ÇOK NEŞELİ KİŞİLİKLERİ VAR HİÇ BİR ŞEYİ TAKMIYORLAR SADECE EĞLENCE KEBAP GİYECEK İÇİN GELMİŞLER GİBİLER TABİKİ TÜRK ERKEKLERİ VAZGEÇİLMEZLER ARASINDA İLK SIRADA BENİDE İNGİLTEREYE GÖTÜRMEK İSTEYENLER ÇOK OLDU AMA ASKERLİĞİM VARDI GİDEMEDİM GELDİKTEN SONRADA TURİZMİ BIRAKTIM ŞİMDİ SÜRÜNÜYOM AH VAH EDİYOM GİTMEDİĞİME 6 3 Yanıtla

Advertisement