Türk Genci, ABD'de 6 Kadına Tecavüzle Suçlanıyor - Son Dakika
Dünya

Türk Genci, ABD'de 6 Kadına Tecavüzle Suçlanıyor

Türk Genci, ABD\'de 6 Kadına Tecavüzle Suçlanıyor

ABD'nin Delaware Eyaletinde En Az 6 Kadına Tecavüz Etmekle Suçlanan Türk Zanlı Ramazan Ş. Hakkında Ömür Boyu Hapis Cezası İstendi.

19.12.2007 11:49

ABD'nin Delaware eyaletinde en az 6 kadına tecavüz etmekle suçlanan Türk zanlı Ramazan Ş. hakkında ömür boyu hapis cezası istendi.

Geçen yaz 18 kadına yönelik saldırılar kapsamında robot resmi çizilen ve Ekim ayında yakalan Sakaryalı Ramazan Ş. (22) ömür boyu hapis cezası ile yargılanmaya başlandı. Ş'nin, siyah renkli Honda Prelude marka arabasına kadınları aldığı ve daha sonra da bıçak zoru ile tecavüz ettiği öne sürüldü. Zanlı, 6 ayrı tecavüz, yasadışı cinsel ilişki, adam kaçırma ve ölüme sebebiyet verebilecek alet (bıçak) kullanarak tehdit etmek suçlamaları ile hakim karşısına çıktı. Tutuksuz yargılanmak üzere 455 bin dolar kefalet ödemesi gereken Ş'nin, bunu ödeyemediği için tutukluluk hali devam ediyor. Öte yandan, eyalet savcısı tarafından ömür boyu hapsi istenen zanlı, suçlamaları kabul etmedi.

Ramazan Şahin, geçen 1 6 Ekim'de tecavüz kurbanlarının verdiği ifadeler doğrultusunda çizilen robot resimden ve kullandığı araçtan 'tanınarak' yakalanmıştı. Aslen Sakaryalı olan Ş''nin uzun süredir ABD'de yaşadığı ve Amerikan vatandaşı olduğu belirtiliyor.

Bu arada, eyalette yayınlanan News Journal gazetesi, kadınların kendi rızaları ile Ş'nin aracına bindiğini iddia ederken, CBS3 TV ise tecavüze uğrayan bir kadının, "Saldırmadan önce adeta canavara döndü" dediğini belirtti.

(ESN-PNR-PNRBA-D)

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Türk Genci, ABD'de 6 Kadına Tecavüzle Suçlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement