Washington'dan Ankara'ya Kritik Ziyaret - Son Dakika
Dünya

Washington'dan Ankara'ya Kritik Ziyaret

Washington\'dan Ankara\'ya Kritik Ziyaret

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı William Burns, bugün Türkiye'de iki ülke arasındaki yakın siyasi diyalog kapsamında istişarelerde bulunacak.

24.02.2014 10:24  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Barack Obama ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında aylardan sonra yapılan telefon görüşmesinin ardından ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı William Burns, bugün Türkiye'de iki ülke arasındaki yakın siyasi diyalog kapsamında istişarelerde bulunacak.

GÜNDEM SURİYE VE KIBRIS

William Burs'un Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'yla yapacağı istişareler ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Türkiye ile ABD arasındaki yakın siyasi diyalog kapsamında gerçekleştirilecek istişarelerde, başta Suriye krizi, Kıbrıs çözüm süreci ve terörle mücadele olmak üzere, her iki müttefikin de müşterek gündeminde yer alan öncelikli ikili ve bölgesel konuların ayrıntılı şekilde ele alınması öngörülmektedir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Washington'dan Ankara'ya Kritik Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cengiz bayraktar: sıkıştınızmı ıııı yemedi değilmi daha çooook gelirsiniz özr dilemeye biz yaptık siz yapmayın demeye dost gürünen postlar sizi bu devlette zan ettinizki sizin büyük elçinize bağulunu toplayıp gidebilirsin zorla tutmuyoruz diyenler çıkmaz ha? 2 2 Yanıtla
  • Şamil: Adam planlanmış bir ziyarete geliyor.Başlığı neden böyle atıyorsunuz?Neden kritik ziyaret diye yazıyorsunuz? 2 2 Yanıtla

Advertisement