1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Kongresi - Son Dakika
Eğitim

1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Kongresi

1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Kongresi

İstanbul Arel Üniversitesi, Gen-Arel Kulübü "1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Kongresi"ne ev sahipliği yaptı.

29.05.2013 17:50  Güncelleme: 08:21

İstanbul Arel Üniversitesi Gen-Arel Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği "1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi", 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Tepekent Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kongre ABD, Almanya, İngiltere, Belçika ve Avrupa ülkelerindeki üniversitelerden gelen katılımcılarla uluslararası bir boyutta gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra ODTÜ, Boğaziçi, Bilkent ve diğer üniversitelerimizden de değerli bilim insanları araştırmalarını sundu.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen kongrenin dili İngilizce olup Türkçe simültane ile tercüme yapıldı. Günümüz araştırma konularının başında gelen; Kanser Genetiği, Nanobiyoteknoloji, Kök Hücre, Doku Mühendisliği, Tüp Bebek Uygulamaları ve Preimplantasyon, Adli Bilimlerde Genetik, Genetik Tanı ve Danışmanlık gibi moleküler biyoloji ve genetiğin alt dalları kongrede yer alan bazı konu başlıklarının bazılarını oluşturmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim 1. Uluslararası Moleküler Biyoloji ve Genetik Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement