Bandırma Belediye Başkanı Öğretmenler Günü'nü kutladı - Son Dakika
Eğitim

Bandırma Belediye Başkanı Öğretmenler Günü'nü kutladı

Bandırma Belediye Başkanı Öğretmenler Günü\'nü kutladı

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan'ı ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ardından yapılan törende öğretmenlere zeytin fidanı hediye edildi.

24.11.2023 19:48  Güncelleme: 19:50

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan'ı makamında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Makam ziyareti ardından Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Çelenk Sunma törenine katılan Belediye Başkanı Tolga Tosun, tören alanındaki öğretmenlerle tek tek selamlaşarak Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Bandırma'nın yeşiline katkı sağlamak ve öğretmenlere kalıcı bir hediye vermek isteyen Başkan Tosun, "Kıymetli öğretmenlerim, sizler bu ülkenin geleceği için genç filizler yetiştiriyor, geleceğimizi şekillendiriyorsunuz. Bu zeytin fidanı geleceğimize nefes olacak barışı ve umudu sağlayacaktır" diyerek zeytin fidanı dağıttı.

Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katılımıyla Bandırma'da görev yapan toplam 2600 öğretmene zeytin fidanı hediye edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Bandırma Belediye Başkanı Öğretmenler Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement