Beşiktaş Belediyesi Yeni Eğitim Yılında Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Eğitim

Beşiktaş Belediyesi Yeni Eğitim Yılında Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Beşiktaş Belediyesi Yeni Eğitim Yılında Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Beşiktaş Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere sosyal ve ekonomik yönden destek vermeye devam ediyor. Öğrenci-Ye, Ücretsiz Wi-fi, Beltaş Kitap Kafe, Oruç Aruoba Kütüphanesi, Altan Öymen Kütüphanesi, Karaoğlan Gençlik Merkezi gibi projeleri hayata geçiren Beşiktaş Belediyesi öğrencilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

28.08.2023 12:26

Yeni eğitim öğretim yılı başlarken ekibiyle yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunduklarını söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Beşiktaş'ta öğrenim gören veya ikamet eden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her zaman onların yanında ve destekçileri olacağız" dedi.

Beşiktaş Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere sosyal ve ekonomik yönden destek vermeye devam ediyor. Öğrenci-Ye, Ücretsiz Wi-fi, Beltaş Kitap Kafe, Oruç Aruoba Kütüphanesi, Altan Öymen Kütüphanesi, Karaoğlan Gençlik Merkezi gibi projeleri hayata geçiren Beşiktaş Belediyesi öğrencilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Öğrenci-Ye projesiyle Beşiktaş'ta üniversite eğitimi gören ya da ikamet eden öğrenciler ücretsiz yemek yiyebilirken, Beltaş Kitap Cafe, Altan Öymen ve Oruç Aruoba kütüphanelerinde rahat bir şekilde ders çalışma imkanı elde ediyor.

KARAOĞLAN GENÇLİK MERKEZİ

İlçede bulunan, içerisinde derslik, ders çalışma alanı ve egzersiz stüdyosunun yer aldığı Beşiktaş Belediyesi Karaoğlan Gençlik Merkezi aynı zamanda bir Öğrenci'Ye noktası olarak da hizmet veriyor. Aşevinde hazırlanan yemekler, merkezin yemekhanesinde öğrencilere ücretsiz sunuluyor.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPA GÖNDERİYOR

Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında gençleri Avrupa'ya gönderiyor. 2016 yılında Avrupa Birliği Gönüllülük Projeleri için akredite kuruluş olan belediye, gençleri gönüllülük faaliyetlerinde yer almak üzere Avrupa'nın farklı şehirlerine gönderiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Beşiktaş Belediyesi Yeni Eğitim Yılında Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement