Çocuklar, Masallarla Çocuk Hakları Atölyesine Katıldı - Son Dakika
Eğitim

Çocuklar, Masallarla Çocuk Hakları Atölyesine Katıldı

Çocuklar, Masallarla Çocuk Hakları Atölyesine Katıldı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü öncesinde çocuklar, Selçuk Efes Kent Belleğinde düzenlenen çocuk hakları atölyesine katıldı. İMKB Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ayşe Yazar'ın katılımıyla düzenlenen atölyede çocuklar, haklarını masallarla öğrendi.

15.11.2023 11:27  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü öncesinde çocuklar, Selçuk Efes Kent Belleğinde düzenlenen çocuk hakları atölyesine katıldı.

İMKB Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ayşe Yazar'ın katılımıyla düzenlenen Masallarla Çocuk Hakları Okuma ve Düşünme Atölyesinde Selçuklu çocuklar, haklarını masallarla öğrendi.

Yücel Feyzioğlu tarafından yazılan Masallarla Çocuk Hakları kitabı üzerine Ayşe Yazar ile konuşan çocuklar, daha sonra kitabın yazarı Yücel Feyzioğlu ile düzenlenen söyleşide bir araya geldi. Masallarla Çocuk Hakları kitabının alanında yazılan ilk ve tek kitap olduğunu belirten Yücel Feyzioğlu, çocukların en önemli haklarından birinin de okumak olduğunu dile getirdi. 20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilen Çocuk Hakları Sözleşmesinde yer alan her bir maddenin önemini farklı bir masalla anlatan kitap üzerine fikirlerini paylaşan çocuklar, Ayşe Yazar ve Yücel Feyzioğlu'na merak ettikleri soruları sordu. Çocuk hakları atölyesi, Yücel Feyzioğlu'nun "Masallarla Çocuk Hakları" kitabını imzalamasının ardından sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Çocuklar, Masallarla Çocuk Hakları Atölyesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement