Edirne Jandarma Komutanlığı, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi - Son Dakika
Eğitim

Edirne Jandarma Komutanlığı, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi

Edirne Jandarma Komutanlığı, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik kazalarının engellenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanması amacıyla anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Çocuk Trafik Eğitim parkında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere temel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Jandarma ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve can güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

26.09.2023 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, trafik jandarması can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından Çocuk Trafik Eğitim parkında, okul öncesi öğrenim gören öğrencilere temel trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Edirne Jandarma Komutanlığı, anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement