İskenderun Teknik Üniversitesi, Zile'yi şehircilik açısından incelemek üzere çalışmalara başladı - Son Dakika
Eğitim

İskenderun Teknik Üniversitesi, Zile'yi şehircilik açısından incelemek üzere çalışmalara başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi, Zile\'yi şehircilik açısından incelemek üzere çalışmalara başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Zile Belediyesinin daveti üzerine Zile'ye gelerek şehircilik açısından incelemelerde bulundu. İncelemeler sonucunda elde edilecek veriler, Zile'nin sağlıklı gelişimi için yol haritası oluşturacak.

26.09.2023 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Tokat'ın Zile ilçesini şehircilik açısından incelemek üzere mercek altına aldı.

Zile Belediyesinin daveti üzerine Zile'ye gelen 16 kişilik ilk teknik grup saha anketleri, riskli kavşaklar, imar hareketleri ile ilgili çalışmaya başladı. 37 kişilik ikinci teknik ekibin 1 Ekim'de Zile'ye geleceğini belirten yetkililer; deprem, imar planları ve kentin gelişimi ile ilgili çalışacakları ifade etti.

"Zile'nin sağlıklı gelişimi için bize yol haritası olacaktır"

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, "Saha incelemelerinden sonra yaklaşık bir yıl sürecek çalışmalar Zile'nin sağlıklı gelişimi için bize yol haritası olacaktır. İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü nezdinde tüm öğretim görevlisi ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim İskenderun Teknik Üniversitesi, Zile'yi şehircilik açısından incelemek üzere çalışmalara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement