Koluman Otomotiv Endüstri'de İşe Yerleşen Öğrenciler İçin İş Birliği Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Koluman Otomotiv Endüstri'de İşe Yerleşen Öğrenciler İçin İş Birliği Töreni Düzenlendi

Koluman Otomotiv Endüstri\'de İşe Yerleşen Öğrenciler İçin İş Birliği Töreni Düzenlendi

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. ve Tarsus Üniversitesi arasında imzalanan Staj ve İstihdam Protokolü kapsamında işe yerleşen ilk öğrenciler için 'İş Birliği Töreni' düzenlendi. Törende, mezun olan öğrencilerin mezuniyetleri ve istihdamları kutlandı. Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Adak ve Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın da törene katıldı. Adak, üniversiteler ve endüstrinin iş birliği yapmasının önemine vurgu yaparken, Aydın ise işe başlayan öğrencilerin diğer firmalara örnek olmasını ve devamlılığın sağlanmasını temenni etti.

20.07.2023 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. ve Tarsus Üniversitesi arasında imzalanan Staj ve İstihdam Protokolü' kapsamında Koluman Otomotiv Endüstri'de işe yerleşen ilk öğrenciler için 'İş Birliği Töreni' düzenlendi.

Mezun olan ilk öğrencilerin mezuniyetlerini ve istihdamlarını kutlamak adına Koluman Otomotiv Endüstri yerleşkesinde düzenlenen 'İş birliği Töreni'nde mezunlarla bir araya geldi. Törene, Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Adak, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın ve yetkililer katıldı. KOE Genel Müdürü Cengiz Adak, burada yaptığı konuşmada, "Üniversiteler ve endüstrinin bir araya gelerek iş birliği yapması, yeni fırsatlar yaratmanın, inovasyonu teşvik etmenin ve ülke ekonomisini güçlendirmenin önemli bir yoludur" dedi. Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın ise, işe başlayan öğrencilerin diğer firmalara da örnek olmasını ve devamlılığın sağlanmasını temenni ettiklerini belirtti.


- Ankara
Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Koluman Otomotiv Endüstri'de İşe Yerleşen Öğrenciler İçin İş Birliği Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement