Liselilerin Belalısı Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Liselilerin Belalısı Yakalandı

Liselilerin Belalısı Yakalandı
26.04.2007 15:11

'Kızkardeşime Mesaj Atmışsın' Diyerek Liselilerin Telefonlarını Alıp Kaçan E.a. Yakalandı.

‘Kızkardeşime mesaj atmışsın’ diyerek liselilerin telefonlarını alıp kaçan E.A. yakalandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki liselerde eğitim gören erkek öğrencileri, ‘kız kardeşine, kız arkadaşına cep telefonundan mesaj göndererek rahatsız ettiklerini’ söyleyip tehdit ederek cep telefonlarını alan 19 yaşındaki E. A., okul önünde önlem alan polislerce yakalandı.

Karşıyaka ilçesinin Bostanlı, Şemikler ve Örnekköy semtlerindeki liselerde eğitim gören erkek öğrencilerin cep telefonlarının kimliği belirsiz kişilerce tehdit edilerek alındığı ihbarında bulunması üzerine çalışma başlatıldı. Öğrencilerin verdiği bilgiler doğrultusunda polis ekipleri, okulların çevresindeki önlemlerini arttırdı.

Ekiplerin takibi sırasında, bir öğrencinin yanına giderek cep telefonunu almaya çalışan E. A. yakalandı. Gözaltına alınarak Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürülen Aslan'ın, mağdur öğrenciler tarafında da teşhis edildiği bildirildi. Bu güne kadar 8 öğrencinin hakkında şikayette bulunduğu E. A.'nın, erkek öğrencilerin yanına giderek ‘kız kardeşine, kız arkadaşına mesaj göndererek rahatsız ettiklerini’ söyleyip, tehdit ederek cep telefonlarını aldığı belirlendi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevkedileceği belirtilen zanlıya yardım ettikleri öne sürülen 2 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim Liselilerin Belalısı Yakalandı - Son Dakika


Advertisement