Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor - Son Dakika
Eğitim

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 3 - 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında her gün Tuzla'daki kampüsünde gerçekleşecek.

02.07.2013 18:00

Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkanları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla "Tanıtım Günleri" gerçekleştiriyor. 3 - 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki kampüsünde düzenlenecek "Tanıtım Günleri"ne öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecek.

Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10: 00-13: 00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Menceloğlu, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baç ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nakiye Avdan Boyacıgiller de fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler. Programda, Ayrıca kontenjanlar ve tercih, burslar ile ders dışı yaşam – öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, kampüs olanakları gibi konularda bilgilerin verildiği tanıtım sunumları yapılacak. Program kampüs turunun ardından sona erecek.

Sanal kampüs turu imkanı

Kampüs ziyareti gerçekleştiremeyecek adaylara, velilere ve rehber öğretmenlere Sabancı Üniversitesi'nin sosyal haritası map.sabanciuniv.edu, üniversiteyi sanal ortamda gezerek tanıma fırsatı sunuyor.

map.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilecek adaylar, ana sayfadan, "Kampüsü Tanı, Kendini Keşfet" sekmesinden girerek, Atatük Anı Yazıtı, Ana Kapı, Rektörlük, Temel Geliştirme ve Diller Okulu, Bilgi Merkezi, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi, Amfitiyatro, Üniversite Merkezi, Kafeler Bölgesi, Lojmanlar, Yurtlar, Rektör Evi, Spor Merkezi, Gösteri Merkezi, Göl, Hangar Cafe, Servisler Bölgesi ve İşletme Merkezi'nin üzerine tıklayarak, kampus içindeki tüm birimler hakkında bilgi alabilecekler.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement