Van'ın Çaldıran Belediyesi 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıttı - Son Dakika
Eğitim

Van'ın Çaldıran Belediyesi 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıttı

Van\'ın Çaldıran Belediyesi 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıttı

Van'ın Çaldıran Belediyesi tarafından üniversite ve LGS sınavlarına hazırlanan 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıtıldı. Dağıtım törenine Çaldıran Kaymakamı, Belediye Başkanı, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Ensari, öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla düzenli kaynak kitabı dağıttıklarını belirtti.

02.11.2023 12:57  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Belediyesi tarafından üniversite ve LGS sınavlarına hazırlanan 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıtıldı.

Çaldıran İlçe Kütüphanesi'nde düzenlenen kitap dağıtım törenine, Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Göreve geldikleri günden bu yana eğitime büyük destek verdiklerini belirten Ensari, düzenli kaynak kitabı dağıtarak öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanmalarını sağlamaya çalıştıklarını aktardı.

Öğrencileri en güzel yerlerde görmek istediklerini kaydeden Ensari, "Öğrencinin kitap mazereti olmasın şiarıyla çıktık yola. 2019'dan itibaren bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Tüm öğrencilerin hazırlık kitaplarını veriyoruz. Eğitimi bir görev bildiğimiz için burada çocuklarımızın daha güzel yerlere gelmesini sağlamak amacıyla bir destek sunduk. 400 öğrencimize 3 bin kitap verdik." diye konuştu.

Öğrenciler de Ensari'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Van'ın Çaldıran Belediyesi 400 öğrenciye 3 bin kitap dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement