Yüksekovalı öğretmenler kurul toplantısını mangal başında yaptı - Son Dakika
Eğitim

Yüksekovalı öğretmenler kurul toplantısını mangal başında yaptı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yönetimi, kurul toplantısını piknik havasında mangal başında gerçekleştirdi. Öğretmenler, doğayla iç içe ve stresten uzak bir ortamda toplanarak keyifli bir toplantı gerçekleştirdi.

29.09.2023 10:21  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekovalı öğretmenler kurul toplantısını masa başında değil, mangal başında yaptı

HAKKARİ - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yönetimi, aldığı kararla kurul toplantısını piknik havasında mangal başında yaptı.

Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Müdürü Kenan Canan tarafından her sene masa başı yapılan kurul toplantısı, bu yıl piknik havasında gerçekleştirildi. Okul yönetimi, Karlı köyünün eşsiz ve doyumsuz manzarası karşısında piknik havasında ve mangal başında kurul toplantısı yaptı. Kurul toplantısını bu şekilde yapan okul öğretmenleri çok mutlu olduklarını ve kurul toplantısın daha keyifli geçtiklerini belirttiler.

Öğretmenlerin stresten uzak, doğayla iç içe bir kurul toplantısı yapmak üzere toplandıklarını belirten Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Müdürü Kenan Canan, "Biz Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kurul toplantımızı bu sefer ilçenin Karlı köyünde yapmak istedik. Mangal başında ve özellikle dışarıdan gelen öğretmenlerimizin güzel bir ortamda, aile ortamında güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Hem öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ilgili genel kararları burada aldık. Toplantımızı özellikle okul dışı yapmak istedik. Doğayla başbaşa ve öğretmenlerimizin de daha rahat alabilecek bir ortam istedik. Güzel geçti toplantımız. Bizlere ve Yüksekova eğitimine katkı sağlayan Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Atael'e de teşekkür ediyoruz" dedi.

Yüksekovalı öğretmenler kurul toplantısını mangal başında yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Yüksekovalı öğretmenler kurul toplantısını mangal başında yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement