2012 Dünya Kalite Zirvesi Los Angeles'ta Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

2012 Dünya Kalite Zirvesi Los Angeles'ta Yapılacak

2012 Dünya Kalite Zirvesi Los Angeles\'ta Yapılacak

World Consumer Academy tarafından 28 Haziran- 01 Temmuz 2012 tarihinde Intercontinental Century City California Los Angeles'da gerçekleştirilecek olan 2012 Dünya Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'nde Türk iş dünyasının önde gelen isimleri...

16.04.2012 14:55

World Consumer Academy tarafından 28 Haziran- 01 Temmuz 2012 tarihinde Intercontinental Century City California Los Angeles'da gerçekleştirilecek olan 2012 Dünya Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'nde Türk iş dünyasının önde gelen isimleri deneyimlerini paylaşmak ve iş birliği imkanlarını geliştirmek üzere Amerikalı meslektaşlarıyla biraraya geliyor.

Hollywood'un ünlü aktörlerinden Bill Cosby, Jim Carrey, Michael Jordan, Robin Williams gibi ünlü isimlerin de davet edildiği 2012 Dünya Kalite Zirvesi; iş, sanat, siyaset dünyasından önemli isimlere de ev sahipliği yapacak.

Dünya Kalite Akademisi (World Consumer Academy) tarafından gerçekleştirilen 2012 Dünya Kalite Zirvesi'nde kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE'nin önemiyle ilgili gibi konular, alanında uzman kişiler tarafından ele alınacak.

Dünya Kalite Akademisi, yapılacak zirve ile Türk-İş dünyasının önde gelen temsilcilerine, Amerika'da pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konularında

deneyimlerini paylaşmak ve AR-GE gibi konularda bilgi sahibi olabilmeleri için imkan sağlıyor.

Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadan iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecek olan konferanslarda, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmaların sonuçları açıklanacak.

2012 Dünya Kalite Zirvesi, AR-GE ve ona bağlı olarak oluşturulacak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendirirken üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir inovasyon arayışlarını Los Angeles'da katılımcılarla paylaşacak. Katılımcı markalar info stantları ile zirvede yer alabilecek.

Fahri Ustaoğlu'nun yönetiminde 25 yıldır başarılı organizasyonlara imza atan World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre girişimcilik ve inovasyona yönelik başarıları ilke edinerek sürdürülebilir rekabet avantajını elde eden markalara "2012 Dünya Kalite Zirvesi Ödülleri" verilecek.

28 Haziran- 01 Temmuz 2012 tarihinde Intercontinental Century City California Los Angeles'ta gerçekleştirilecek olan 2012 Dünya Kalite Zirvesi ve Ödül Töreni'ne katılım ve konferans detayları ile ilgili bilgi almak için www.worldconsumeracademy.com adresi ziyaret edilebilir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 2012 Dünya Kalite Zirvesi Los Angeles'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement