2013'de JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Oldu - Son Dakika
Ekonomi

2013'de JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Oldu

2013\'de JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Oldu

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği'nin Istanbul Şubesi 2013 senesinde yapılacak projeleri ve yönetim Kurulu'nu açıkladı.

29.01.2013 12:00  Güncelleme: 16:51

1992'den bugüne JCI İstanbul, gerek projeleri gerekse eğitimleri ile genç lider ve girişimcilerin bireysel gelişimlerine katkıda bulunarak, toplumda pozitif değişimi sağlamak için çalışmaktadır. JCI 115 ülkede 5000'in üzerinde şubesiyle dünyada önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir. Toplumsal projeleriyle markalaşmıştır.

JCI'ın yaparak öğrenme felsefesinin bir parçası olmak, burada kazandığınız yetkinlikleri gerek iş gerekse özel yaşamınızda kullanmak, liderlik becerilerinizi geliştirmek, takım üyesi olmak, geleceğinize yatırım yapmak için doğru yerdesiniz, felsefesiyle çalışmalarını 2013 yılında da sürdürmeye devam etmektedir.

Yönetim kurulu ve görevleri şu şekildedir;

Selen İNAL - Başkan

Aydın BIRIK - Sekreter

Onur AKSARAY- Sayman

Berna FIRAT - İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı

Ayşe TÜRKKAN - Toplumsal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Furkan KARAGÖZ - Kişisel Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Özlem HOŞCAN - Uluslararası Aktivitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Ten Outstanding Young Persons (TOYP)

JCI, bu yıl da başarılı gençlere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

JCI tarafından dünya çapında gerçekleştirilen ve son 18 yıldır da JCI Türkiye liderliğinde ve JCI İstanbul proje yönetiminde ve ana sponsorluğunda Türkiye'de gelenekselleştirilen TOYP (Ten Outstanding Young Persons) "Türkiye'nin 10 Başarılı Genci Ödülleri" 2013 senesinde de gerçekleştirilmeye devam edecek.

Yeni buluşlara ve üstün başarılara imza atan sessiz kahramanları duyuran ödül olarak anılmaya başlanan TOYP kapsamında gençler, çevreden hukuka, insan haklarından fen ve tekniğe kadar 10 farklı kategoride, projelerini yarıştıracak. Kazanan 10 gencimiz ise, her yıl olduğu gibi, özel bir tören ile onurlandırılarak kamuoyuna açıklanacak ve dünya finallerinde yarışmaya hak kazanacak.

Türkiye'nin en başarılı on genci ( TOYP ) şimdiye kadar 8 Dünya birincisi çıkarmıştır.

JCI İstanbul ve JCI Türkiye, bu tecrübesini TOYP Academy çalışması adı altında 3 senedir dünyadaki diğer JCI şubelerine aktarmaktadır.

Global Girişimcilik Haftası

Başlangıcından itibaren Global Girişimcilik Haftası paydaşlarından olan JCI İstanbul, bu sene de GHH bünyesinde hafta boyunca aktivitelere devam edecektir.

2011 senesinde GGH bünyesinde yapılan TOYP, GGH bünyesinde yapılan en geniş katılımlı etkinlik seçilmiştir.

Crossroads Kısa Film Festivali

Bu sene 8. gerçekleştirilecek olan JCI Istanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali , dünyada kültürler arası diyalog konusunda küresel bilinç oluşturmayı amaçlayan bir kısa film yarışması ve festivalidir. Festival kısa film yapımcılarını bir yarışma ile desteklemektedir.

Münazara ve Topluluk Önünde Konuşma

JCI İstanbul'un üzerinde özellikle durduğu Münazara ve Topluluk Önünde Konuşma eğitimleri ve yarışmaları devam edecektir. Kişilerin Topluluk Önünde Konuşma'daki yetkinliklerini gerek eğitimlerle gerekse pratik çalışmalarla geliştirerek, katılımcıların liderlik ve sunum yeteneklerine katkıda bulunmaya devam edecektir.

Networking Aktivitesi

JCI İstanbul, bu sene de İş Dünyası ayağında düzenleyeceği yeni konseptli ve yüksek katılımlı Networking aktiviteleriyle, iş profesyonellerini ve girişimcileri bir araya getirerek sinerji yaratacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 2013'de JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement